Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 14-07-2014 17:19

SİVAS'TA OKUYUP GİRESUN'DAN MEZUN OLDULAR

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitiren 9 öğrenci Giresun Üniversitesi diplomasıyla pratisyen doktor olarak mezun oldu.

 SİVAS'TA OKUYUP GİRESUN'DAN MEZUN OLDULAR

Giresun Üniversitesi'nin 2007 yılında Tıp Fakültesi'nin açılmasına rağmen öğrenciler Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile yapılan protokolle 2008-2009 eğitim-öğretim döneminden itibaren burada eğitimlerini sürdürüyorlardı. Giresun Üniversitesi öğrencileri olmasına rağmen protokol gereği Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin bitiren dokuz öğrenci pratisyen doktor olarak diplomalarını aldı.

Mezun olan öğrencilerin diplomalarını veren Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar; "Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nden mezun olan öğrencilerimiz, Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesinin ilk mezunlarıdır. Diplomaları Giresun Üniversitesi diplomasıdır. Diplomalarını imzalarken son derece duygulandım ve gururlandım. İnşallah Giresun'da eğitimlerini sürdüren öğrencilerimizi de mezun edeceğiz. O zaman mutluluğumuz ve gururumuz çok daha fazla olacaktır" diyerek duygularını dile getirdi.

AdminAdmin