Sivas
Giriş Tarihi : 13-07-2014 16:08

ZARA ESNAF ODASI ESNAFLARI İFTARDA BULUŞTURDU

Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde bir araya gelen esnaflar, çarşı meydanında düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

ZARA ESNAF ODASI ESNAFLARI İFTARDA BULUŞTURDU

Zara'nın yeni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olan Ahmet Okur ve yönetim kurulunun çalışmaları sonucunda, odanın ve esnafların da katkılarıyla ilçe protokolü ve esnafların katılımı ile iftar programı düzenlendi. Oruçların açılmasının ardından ilçe müftüsü Sefer Alıcı tarafından yemek duası yapıldı.

İlçede ilk defa çarşı meydanında yapılan büyük bir organizeye ev sahipliği yapan Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Okur, bir şehrin büyümesinin, gelişmesinin ve zenginleşmesinin esnaf sayesinde olduğunu belirterek, Zara ile ilgili her hayırda mutlaka esnafın katkısının olduğunu söyledi.

Yeni bir ekiple bu göreve talip olduktan sonra güzel çalışmalar yapmaya gayret gösterdiklerini, Zara'yı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek istediklerini vurgulayan Okur, "Bu gün bu sofrada bu birlikteliği görmenin bahtiyarlığını ve mutluluğunu yaşıyorum. Biz tek bir aileyiz. Hepimiz ne kadar çok çalışırsak, ne kadar birbirimize yardımcı olursak, ne kadar birbirimizi desteklersek Zara'mız o kadar zengin ve o kadar da huzurlu olur."dedi.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ali Kılıç ise, ilçe esnafına hizmet etmek için seçilen yeni yönetimin güzel çalışmalar yaptığını, bu çalışmalardan bir tanesinin de iftar programı olduğunu ifade ederek,esnafın sorunlarıyla yakından ilgilenen,, ilçenin birlik ve beraberliğini sağlayan oda başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

AdminAdmin