Sivas
Giriş Tarihi : 12-07-2014 17:51

KUZU, 15 KÖYÜN TEMSİLCİSİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu’nun koordinasyonunda Çallı köyünde gerçekleştirilen programda AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ve AK Parti il Genel meclis Üyeleri Fikret Yıldırım ile Ferhat Ünsal; Herekli, Tatlıcak, Karapınar, Çaypınar, Savcun, Hayırbey, Bostancık, Hocabey, Serpincik, Akören, Yeniapandı, Kumyurt, Himmetfakı ve Çerçideresi köylerinin muhtarları ve köy temsilcileri ile bir araya geldi.

KUZU, 15 KÖYÜN TEMSİLCİSİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Bölge köylerinin sorunlarının da görüşüldüğü programda hep birlikte iftar yapıldı.

Programda konuşan Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu Ramazan ayı nedeniyle hep birlikte oruçlarını açmak hem de köylerin sorunlarını yerinde görmek için bölgeye geldiklerini belirterek, “Sizlerle buluşabilmek, sorunlarınızı yerinde görebilmek, dertlerinizle dertlenmek için böyle bir program tertip ettik sayın muhtarımızla birlikte. Bu programın temel amacı şu; bulunduğumuz Çallı köyünde yakın köylerin muhtarları ve köy temsilcileri ile beraber iftar programı düzenleyerek hem vekilimizi hem il genel meclis üyelerimizi sizlerle buluşturmak ve aynı zamanda teşkilat olarak biz de burada var olmak, sorunlarınızı yerinde tespit etmek için biz burada varız” diye konuştu.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ise halkın ilk defa kendi cumhurbaşkanını seçeceğini hatırlattı.

AK Parti’nin cumhurbaşkanı adayının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu kaydeden Bilgin, “Bu ülkeyi hangi noktadan hangi noktaya getirdiğini siz biliyorsunuz. Her alanda bu ülkeye çağ atlatan bu ülkenin gençlerine, çocuklarına, her kesimden kadınına, erkeğine, yaşlısına öz güven aşılayan liderimiz Genel Başkanımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 10 Ağustos’ta cumhurbaşkanı adayı olarak huzurunuza çıkacak” dedi.

Seçilmiş cumhurbaşkanı ve seçilmiş başbakan ile Türkiye’yi hedeflerine götüreceklerini söyleyen Bilgin, “Bu ülkeyi 2023’e götüreceğiz Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümüne. 2053’e ve 2071’e götüreceğiz. Bu ülkenin önüne hedefi ilk defa bugün ki cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan koydu. 2002 yılından önce yarını belli olmayan bir ülkede yaşıyorduk. Akşam 10 Lira borç ile yatıyorduk sabah borcumuzu kaç lira olacağını bilmiyorduk. Bugün Allah’a şükürler olsun 2023’ten, 2053’ten, 2071’den bahsediyoruz. Benim sizlerden ricam bu oylar direkt Başbakanımıza gidecek. Onu inşallah en yüksek oyla cumhurbaşkanı seçeceğiz. Siz bugüne kadar görevinizi yaptınız. İnşallah 10 Ağustos’ta da bu ülkenin çimentosu olan sizler bu aziz milletimiz Sayın Başbakanımıza yine en yüksek oranda desteğini verecek ve 10 Ağustos’tan sonra eski Türkiye’yi, kardeş kavgalarını, anayasa fırlatma ile ülkenin gelecek on yıllarının heba olmasını unutacağız. Uyumlu bir şekilde seçilecek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun atayacağı başbakan ile birlikte ülke nasıl 12 yılda eski Türkiye’ye tasfiye edip yeni Türkiye’yi inşa yoluna başladıysak inşallah yeni Türkiye’de sizlerin torunları da, çocukları da daha güçlü bir Türkiye’de yaşayacak” ifadesini kullandı.

AdminAdmin