Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 10-07-2014 16:46

DUT AĞACINDAN DÜŞÜTÜ C.Ü. HASTANESİNDE ŞİFA BULDU…

Sivas'ta dut toplamak için çıktığı ağaçtan düşmesi sonucu uyluk kemiği kırılan 77 yaşındaki Musa Al Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Hastanesinde tedaviye alındı.

DUT AĞACINDAN DÜŞÜTÜ C.Ü. HASTANESİNDE ŞİFA BULDU…

Sivas'ta dut toplamak için çıktığı ağaçtan düşmesi sonucu uyluk kemiği kırılan 77 yaşındaki Musa Al hastanede tedaviye alındı. İstanbul'da yaşayan evli ve 3 çocuk babası Musa Al, yaz tatilini geçirmek için geçtiğimiz hafta memleketi Sivas'ın Divriği İlçesi'ne geldi. Al, ilçeye bağlı Duruköy'e giderek kendilerine ait ağaçlardan dut toplamak istedi.

Merdiven yardımıyla ağaca çıkan Al, bir süre burada dut topladı. Bu sırada dengesini kaybederek yaklaşık 3 metrelik yükseklikten aşağı düştü.

Al'ın yardım çığlıkları üzerine çevredekiler ağacın yanına geldi. Araçla Divriği Sadık Özgür Devlet Hastanesi'ne götürülen Musa Al burada yapılan ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Uyluk kemiği kırılan ve sol bacağında zedelenmeler bulunan Musa Al, Ortopedi ve travmatoloji servisinde tedaviye alındı. Sol uyluk kemiğine protez takılan Al'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

AdminAdmin