Sivas
Giriş Tarihi : 08-07-2014 18:21

KUZU’NUN YÖNETİMİ BELİRLENDİ…

Sivas Ak parti ilçe başkanı İsmail Çapraz’ın istifasının ardından ilçe başkanlığına geçtiğimiz günlerde daha önce il yönetim kurulu üyeliği de yapan Ahmet Kuzu atanmıştı.

KUZU’NUN YÖNETİMİ BELİRLENDİ…


Merkez İlçe yönetimine girmek için yoğun talebin olması üzerine bir süre yönetimini oluşturamayan Ak Parti ilçe Başkanı Ahmet Kuzu, birlikte görev yapacağı yönetimin belirlendi.

Yeni yönetim kurulunda Ak Partide daha önce il ve ilçe teşkilatında görev alan eski yöneticilerin yanı sıra yeni isimlerde bulunuyor. Ahmet Kuzu başkanlığında oluşan ilçe yönetiminde Abdulkadir Kalkan, Abuzer Özdemir, Ahmet Onocak, Ahmet Sarıkaya, Ayşe Ekici, Bilal Dabanıbüyük, Bilal Durmaz, Burak Yaray, Enes Emmioğlu, Ercan Yıldız, Fahrettin Yerlikaya, Ferhat Ünsal, Hakan Arslan, Hamdi Elibol, Hasan Köse, Hatice Kurt, Kaya Şimşek, Merve Gülbahar Açık, Mustafa Çoban, Mustfa Gözübüyük, Mustafa Halit Topçu, Nuran Baloğlu, Osman Ülker, Safiye Ege, Semih Selman Bozkurt, Sezgin Yıldız, Serdar Öz, Seyfettin Ocak ve Yasin Kaşkaya yer aldı. Ak partinin yeni ilçe yönetim kurulu, önümüzdeki günlerde toplantı yaparak , ilçe yönetimini ve görev dağılımını basınla paylaşması bekleniyor.

AdminAdmin