Ekonomi
Giriş Tarihi : 01-07-2014 14:32

RÜYA SEYHAN AKÇAM EKONOMİK DİREKTÖRLÜĞÜ'NE GETİRİLDİ

BALKAN HABER AJANSI, Uluslararası Haber Ajansları Konsorsiyumu 'Daimi Üyelik' sıfatını almasının ardından başlattığı, yeniden yapılanma ve genişleyerek büyüme çalışmalarında, dev gibi bir transfer daha gerçekleştirdi.

RÜYA SEYHAN AKÇAM EKONOMİK DİREKTÖRLÜĞÜ'NE GETİRİLDİ

Bu doğrultuda, BALKAN HABER AJANSI ile, beş yıllık sözleşme imzalayan Rüya Seyhan Akçam, BALKAN HAEBR AJANSI Ekonomi Genel Direktörlüğü'ne ve Uluslararası Haber Ajansları Konsorsiyumu Temsil Heyeti Üyeliği'ne getirildi.

Rüya Seyhan Akçam, bu göreve gelmeden önce, Washington Times Londra Temsilciliği'nde, Uluslararası İktisat Haber Sorumlusu olarak görev yapmaktaydı. 

1981 yılında İstanbul'da doğan Rüya Seyhan Akçam, ilkökolun ardından, orta eğitimini Paris ve New York'ta tamamladı. London School Comunication&Political Science bölümünde başladğı yüksek tahsilini, üstün derece ile tamamlayan ve Descirtaiones Scallares del Sevilla'da, 'Uluslararası İktisat' alannıda yüksek lisans programını tamamlayan Rüye Seyhan Akçam, washington DC Central News'un İspanya Muhabiri olarak başladığı gazeteclik hayatına, Kanada, ABD, Beriln, Prag ve Pekin'de görev yaptı. Son olarak, Washington Times Londra Temsilciliği'nde, Uluslararası İktisat Haber Sorumlusu görevien atanan Rüye Seyhan Akçam, bu görevi, 16 Kasım 2011'den bu yana sürdürüyordu. 

İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Slovakça, Rumca ve Çekce  bilen Rüya Seyhan Akçam, BALKAN HABER AJANSI CEO'su Tuana Aymula Safirkaptanoğlu tarafından, BALKAN HAEBR AJANSI Ekonomi Genel Direktörlüğü'ne ve Uluslararası Haber Ajansları Konsorsiyumu Temsil Heyeti Üyeliği'ne getirildi.

Bir yılı aşkın süredir ajansın eknomi direktörlüğünü sürdüren Aydan Alkap ise, ekonomi servisinde muhabir olarak hizmet vermeye devam edecek.  

AdminAdmin