Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 30-06-2014 12:41

KOCACIK: “HAFİK KAMER ÖRNEK MYO İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı, Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan ve Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Baktır ile birlikte Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

KOCACIK: “HAFİK KAMER ÖRNEK MYO İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Kaymakam Özadalı ve Başkan İlhan Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimine Kamer Örnek MYO'ya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, Kamer Örnek MYO'nun Hafik için çok önemli bir kurum olduğunu dile getirdi.

Kaymakam Özadalı ve Başkan  İlhan, Cumhuriyet Üniversitesi'nin  40. yılını kutlayarak Rektör Prof. Dr. Kocacık'ı tebrik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık, kurumlar arası yapılan işbirliğin önemine dikkat çekerek, "Hafik Sivas'ın önemli ilçelerinden biri. Cumhuriyet Üniversitesi olarak diğer ilçelerde bulunan Yüksekokullarımızla birlikte Hafik Kamer Örnek MYO ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dönem dönem  bu okullarımızı  ziyaret ediyoruz. Ziyaretleriniz ve iyi dileklerinizden dolayı sizlere teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin