Sivas
Giriş Tarihi : 25-06-2014 11:43

MADIMAK OLAYLARININ YIL DÖNÜMÜ NEDENİYLE ESNAF UYARILDI

Sivas Emniyet Müdürlüğü, 2 Temmuz öncesinde esnafla toplantı yaparak görüş alış verişinde bulundu.

MADIMAK OLAYLARININ YIL DÖNÜMÜ NEDENİYLE ESNAF UYARILDI

2 Temmuz Sivas olaylarının yıl dönümü yaklaşırken, Sivas Emniyet Müdürlüğü ekipleri de esnafla ve komite üyeleriyle toplantılar yaparak, uyarılarda bulunuyor. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği işbirliği ile toplantı yapan ve anma programı yapılan bölgedeki esnafla bir araya gelen emniyet yetkilileri, 2 Temmuz günü yapılacak olan program hakkında bilgi verdikten sonra esnafın da bu konudaki görüşlerini aldılar.

Güvenli kenti daha da güvenli hale getirmek ve yaşanabilecek sorun ve sıkıntıları asgariye indirmek için gayret gösterdiklerini ifade eden Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Ertuğrul, kimsenin mağdur olmamasını istediklerini belirterek, esnafın da bu konuda kendilerine yardımcı olmalarını istediler.

Geçmişte yaşanan bazı sıkıntılar olduğunu ancak son yıllarda her iki taraftan da sıkıntı yaşanmaması için çalıştıklarını dile getiren Ertuğrul, törenin kısa sürmesi ve esnafın da bir an önce işyerinde faaliyet gösterebilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirerek, "Esnafımız çok duyarlıdır. Elbette bazı tören zamanında bazı sıkıntılar yaşıyorlar ama biz duyarlı olmalarını istiyoruz. Kalabalık alanlarda sıkıntı olabilecek durumlar la karşılaşılabilir. Esnafımızın sabırlı ve dikkatli olmalarını bekliyoruz" dedi.

Toplantıya katılan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ali Kılıç ise, bu günde esnafın zor durumda kaldığını, ancak sabırlı olduğunu belirterek, sorunsuz bir şekilde 2 Temmuz'u geçireceklerini kaydederek, duyarlı olan ve esnafın sıkıntılarını çözmeye gayret gösteren emniyet teşkilatına teşekkür etti.

AdminAdmin