Ekonomi
Giriş Tarihi : 28-07-2013 05:07

GOLDKEM SWITZERLAND TÜRKİYE'DE

........

GOLDKEM SWITZERLAND TÜRKİYE'DE

Türk Çikolata Piyasası'na hızlı bir giriş yapan 'Goldkem Switzerland'in,  'Anadolu'nun Meyveleri Çikolatada Buluşuyor' adlı dev bir proje ile gerçekleştirdiği ilk hamle, sektörde büyük yankı uyandırdı. İstanbul Taksim Talimhane'de bulunan Maritines Resurt Otel'de 29 Temmuz 2013 Pazartesi günü gerçekleştirilecek iftarlı basın toplantısı ile tanıtılacak olan ürünler, bayilik sistemi ile, Türkiye'nin dört bir yanında satışa sunulacak.

Proje kapsamında, Adana Bergamudu, Antalya Portakalı, Kastamonu Çileği, Bursa Şeftalisi, Malatya Kayısısı, Diyarbakır Karpuzu, Mersin Kavunu, Aydın İnciri, İzmir Üzümü, Balıkesir Böğürtleni ve Muğla Mandalinası; çikolata ile bluşturularak, her birinden 'Creammenedere de Tooffere Choco', 'Bitter Ourna Aromatic' ve 'Milkano Anatoliano' adlı üçer versiyon oluşturulacak.  2015 yılına kadar İsviçre'de gerçekleştirilecek olan üretim, 2015 Mayıs ayından itibaren İstanbul'da üretilmeye başlanacak.
 
Toplantıda, 'Goldkem Switzerland'in, hali hazırda satışa sunlacak olan bayramlık, 'Likörlü' kategorideki, 'Çilek', 'Vişne',  'Angstrobitter', 'Hindistan Cevizi', 'Acıbadem', 'Menta', 'Kayısı', 'Karadut', 'Böğürtlen', 'Ahududu' ve 'Vanilya' likörlü çikolatalır da katılımcıların beğenisine sunulacak.

Goldkem Switzerland, İsviçre'de 1922 yılında üretime başlamış bir çikolata devi olarak gösterilirken, firmanın; piyasada toplam 344 ayrı ürünü yer alıyor. Otoriteler, Goldkem Switzerland için, 'Çikolatayı Nakış Gibi İşleyen' firma benzetmesni yapıyor. İstanbul Taksim Talimhane'de bulunan Maritines Resurt Otel'de 29 Temmuz 2013 Pazartesi akşamı düzenlenecek olan basın toplantısına, Goldkem Switzerland CEO'su Nicholas Aretwairins ile  Goldkem Switzerland  İcra Kurulu Başkanı Kate Saleventeris'in de katılacağına dikkat çekilirken, yine toplantıda; Goldkem Switzerland reklamlarında oynayacak üç ünlü sürpriz ismin hazır bulunacağı da vurgulanıyor.

AdminAdmin