Politika
Giriş Tarihi : 27-07-2013 03:21

TANJU ÇOLAK AKP URLA ADAYI

........

TANJU ÇOLAK AKP URLA ADAYI

AKP Urla İlçe Teşkilatı'nın Zeytineli köyünde dün düzenlenen iftar programına katılan Çolak, bugün de ilçede ziyaretlerde bulundu. Urla'nın İskele, Denizli, Güvendik Mahalleleri'nde vatandaşlarla sohbet eden Çolak, AKP Urla İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı'dan belediye başkan adaylığı teklifi aldığını ifade etti.


AKP Urla İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle tanıştığını kaydeden Çolak, "Yönetim kurulu da İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı gibi aday olmamı istediler. Urla Belediye Başkanlığı'nı ciddi olarak düşünüyorum" dedi.

Ziyaretleri sırasında vatandaşlardan çok olumlu tepkiler aldığını, bundan çok memnun kaldığını dile getiren Çolak, şunları söyledi: "Urla'yı çok sevdim. Urla'nın bir parçası olmayı arzu ediyorum, kısmet olursa da Urla'ya yerleşmeyi planlıyorum. Bu anlamda bir Urlalı olarak üzerime ne düşüyorsa ve ne görev verilirse her zaman hazırım."

Öte yandan, BALKAN HABER AJANSI Urla Temsilcisi Selim Ergentaar'a özel açıklamalarda bulunan Tanju Çolak'ın, adaylık ile ilgili olarak, önümüzdeki günlerde Ankara'da bir dizi temasta bulunacağını da belritti.

AdminAdmin