Ekonomi
Giriş Tarihi : 24-04-2013 08:31

SABIRSIZLIKLA BEKLENEN SAMSUNG GALAXY S4 TÜRKİYE’DE!

Herkesin merakla beklediği Samsung GALAXY S4, Türkiye’de tanıtıldı. İnsanı odak noktasına koyarak, kullanıcısını en iyi anlayan teknolojiyle donatılan GALAXY S4; bir akıllı telefonun çok ötesinde, hayatı kolaylaştıran ve zenginleştiren güçlü özellikler sunuyor.

SABIRSIZLIKLA BEKLENEN SAMSUNG GALAXY S4 TÜRKİYE’DE!

 

Samsung Electronics, kullanıcıları bir araya getiren, günlük yaşantılarını zenginleştiren ve sabırsızlıkla beklenen yeni nesil cep telefonu Samsung GALAXY S4’ü, Türkiye pazarına sundu. Yeni Samsung GALAXY S4, 27 Nisan’da saat 10.00 itibariyle dünya genelinde satışa sunulacak.

 

Samsung Electronics Türkiye Başkanı SungYong Hong konuyla ilgili açıklamasında; “GALAXY S4 kullanıcıları bir araya getiriyor, günlük yaşamı zenginleştiriyor ve bunu yaparken mobil inovasyon konusunda standartları belirliyor. Dünyanın dört bir yanındaki tüketicilerden gelen yoğun ilgiye gerçekten değer veriyoruz ve Türkiye’deki kullanıcıları böyle merakla beklenen ve hayatlarına eşlik edecek bir akıllı telefon ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Samsung GALAXY S4 bir kez daha, akıllı telefon pazarında çıtayı yükseltiyor ve sizi anlayan özellikleriyle bir akıllı telefondan beklentilerin çok ötesine geçiyor” dedi.

 

New York’ta gerçekleştirilen global tanıtım etkinliğinin ardından Samsung, GALAXY S4’ü dünyanın önemli şehirlerinde Dünya Turu’na çıkarıyor. İstanbul’a da gelen Galaxy S4 Dünya Turu, kullanıcılara yeni GALAXY S4’ü ilk olarak deneyimleme fırsatı sunuyor.

 

Fotoğraflarınızı daha anlamlı kılmak için

“Yaşam, sizin için anlam ifade eden anlar ile zenginleşir” felsefesiyle GALAXY S4, özel zamanları yakalayıp, sevdiklerinizle paylaşmanıza imkan verir. GALAXY S4, görselleri mükemmel görüntüleme deneyimi sunan dünyanın ilk Full HD Süper AMOLED ekranına sahip. Hayran bırakan görüntü kalitesi için 5 inç boyutundaki geniş ekranı 441 ppi özelliğinde…

 

13 mega piksellik arka kamerayla donatılan GALAXY S4, kullanıcılara heyecan verici kalitede fotoğraf çekme imkanı verir. ‘İkili Kamera” özelliği ile ön, ve arka kamera ile aynı anda fotoğraf çekip aynı karede göstermek mümkün. Çektiğiniz her iki fotoğrafı da olabildiğince doğal gösteren, birbirinden farklı çerçeve efektlerinden birini seçebilir ve eşsiz çekim modlarından yararlanabilirsiniz. ‘Drama Shot’, art arda çekilen hareketli nesnelerin olduğu fotoğraflardaki tüm hareketleri tek fotoğrafta bir araya getirir. ‘Sesli Fotoğraf” ise; çektiğiniz fotoğrafların arka fonundaki müzik ve sesleri birlikte kaydeder ve böylece; özel anlarınızın fotoğraflarını hayal edilebilecek en gerçekçi şekilde paylaşabilirsiniz.

 

Samsung GALAXY S4 insan ilişkilerinin değerini anlar ve nerede olursanız olun sevdiklerinizle iletişimi mümkün kılar. Tek bir kişi tarafından zevkle kullanılan kişisel bir cihaz olmanın ötesinde, hayatın tatlarını sevdiklerinizle paylaşmanıza ve tecrübe etmenize olanak tanır.

 

‘Group Play’, Wi-Fi erişim noktası veya hücresel bağlantı sinyali olmadan kullanıcılara; müzik, resim , doküman ve oyunların tadını çevresindekilerle birlikte çıkarma imkanı veriyor. Bu özelik sayesinde yanınızdakiler ile doğrudan iletişim kurarak anında paylaşıp, oyun oynayıp, içerik oluşturup, eğlenebilirsiniz. ‘Müzik Paylaş’ ile, çok sayıda telefonda aynı şarkıyı senkronize şekilde çalarak mükemmel bir parti atmosferi yaratmak mümkün.

 

Size özel bir multimedya deneyimi

Yüzünüzü, sesinizi ve hareketlerinizi tanıyacak kadar akıllı olan GALAXY S4, ekrana yakınlaştığınızı anlar ve size görmek istediğiniz içeriği gösterir. 'Temassız Kontrol' (Air Gesture) özelliği ile elinizin havada yaptığı bir hareketle çalan müziği değiştirebilir, bir web sayfasında gezinebilir veya gelen bir aramayı kolayca kabul edebilirsiniz.  ‘Air View özelliği sayesinde; kullanıcıların bir e-posta, fotoğraf, video veya S Planner, içeriğini açmak zorunda kalmadan parmaklarıyla, ekrana dokunmaksızın ön izleme yapabilmelerine olanak sağlar. Air View ile internet sayfasını büyütülmüş olarak görebilir ya da hızlı aramada kayıtlı bir telefon numarasını ön izleme ile görebilirsiniz. ‘Samsung Akıllı Duraklatma’ ile ekranı, baktığınız yere göre yönlendirebilirsiniz. Bir video izlerken başka bir yere baktığınızda video durdurur; yeniden ekrana baktığınızdaysa tekrar devam eder.

 

 

Kişiselleştirilmiş özellikleri ile size eşlik eder

GALAXY S4, ‘S Health’ yazılımını kullanarak sağlık ve egzersiz bilgilerinizi güncel tutar ve hayatınıza güç katar. Cihazda dahili olarak bulunan sensörler, sistematik ve otomatik bir şekilde sağlığınızı, yediklerinizi, spor faaliyetlerinizi, uykunuzu ve daha pek çok şeyi takip ederek yaşam kalitenizi artırmanıza ve böylece zinde kalmanıza yardımcı olur.

 

GALAXY S4, ‘Samsung Adapt Display’ ile her türden uygulama için kişiye özel ayarlanmış optimum izleme deneyimi sunar. ‘Samsung Adapt Sound’ ise yaşamdan olabildiğince fazlasını alabilmek için her kullanıcıya özel, kişiselleştirilmiş en ideal müzik seviyesi ve tipini sunar.

 

Samsung’un kendine ait video ve film servisi Samsung WatchON, mobil cihaz kullanırken canlı TV ve direkt video gösterimi gibi içeriklerin daha hızlı ve kolay izlenebilmesini hedefler. Samsung WatchON’un eşsiz özelliklerinden biri, GALAXY S4’ü bir evrensel uzaktan kumandaya dönüştürmesi... Böylece telefonunuzdan canlı TV programını, kılavuz üzerinden arayabilir ve sonra da seçtiğiniz içeriği, telefonunuza bağlı Samsung Akıllı TV’nizden izleyebilirsiniz. Samsung WatchON aynı zamanda çoklu ekran desteği, öneriler, kaldığı yerden devam etme fonksiyonu ve sosyal paylaşım sunar.

 

Samsung Apps yeni bir hizmet ile güncellenerek Samsung Apps ve Google Play’deki uygulamalar arasında aynı anda arama fonksiyonu sağladı. Böylece Samsung Apps hesabınızla, Google Play üzerinden arama yaptığınız kadar kolay bir şekilde uygulama satın alıp indirebilirsiniz.

 

GALAXY S4 için hazırlanan ChatON, eğlenceli ve yaratıcı metin mesajları ile yüksek kalitede mVoIP/video sohbet hizmetini birleştirerek bütünleşmiş bir iletişim deneyimi sunar. Wi-Fi ve mobil ağ üzerinden arkadaşlarınızla yüksek kalitede video ve ses sohbetlerinin tadını çıkarabilir ve kolaylıkla mesajlaşmadan, görüntülü veya sesli görüşmeye ya da tam tersine geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca eşsiz paylaşım deneyimi için ‘Ekran Paylaşma’ özelliği ile telefon ekranınızı paylaşabilir ve bire bir görüşme sırasında, cihazınıza dosya indirme veya yükleme yapmaya gerek kalmadan, arkadaşınızla karşılıklı cihazlarınızı kontrol edebilirsiniz.

 

Samsung GALAXY S4 Teknik Özellikler:

 

2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

3G (HSPA+ 42Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

4G (LTE Cat 3 100/50Mbps) : 6 farklı bant seçeneği (Pazara göre değişiklik gösterebilir)

Ekran

5 inch Full HD Super AMOLED (1920 x 1080) ekran, 441 ppi

İşlemci

1.9 GHz 4 Çekirdek İşlemci / 1.6 GHz Sekiz Çekirdek İşlemci

 İşlemci seçimi, cihazın sunulduğu pazara gore değişiklik gösterebilir. 

İşletim Sistemi

Android 4.2.2 (Jelly Bean)

Kamera

Arka Yüz: 13 Megapiksel Oto-Zum Kamera /Flash & Zero Shutter Lag, BIS

Ön Yüz: 2 Megapiksel Kamera, Full HD kayıt / Zero Shutter Lag ile @30fps, BIS

Video

Codec: MPEG4, H.264, H.263, DivX, DivX3.11, VC-1, VP8, WMV7/8, Sorenson Spark, HEVC

Kayıt ve Oynatma: Full HD (1080p)

Audio

Codec: MP3, AMR-NB/WB, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, OGG, FLAC, AC-3, apt-X

Kamera Özellikleri

İkili Kamera: İkili Çekim / İkili Kayıt/ İkili Video Arama

 Drama Çekimi, Sesli Çekim, Hareketli Fotoğraf, Eraser, Gece Çekimi, E İyi Fotoğraf, En İyi Yüz, Güzellik Çekimi, HDR (High Dynamic Range), Panorama, Spor Çekimi

Katma Değerli Özellikler

 Group Play: Müzik Paylaşma, Fotoğraf Paylaşma, Doküman Paylaşma ve Oyun Oynama

 Story Album, S Translator, Optik Okuyucu

 Samsung Smart Scroll, Samsung Smart Pause, Air Gesture, Air View,

 Samsung Hub, ChatON (Voice/Video Call, Share screen, 3-way calling)

Samsung WatchON

 S Travel (Trip Advisor), S Voice™ Drive, S Health

 Samsung Adapt Display, Samsung Adapt Sound

 Dokunma hassasiyetinin otomotik ayarı (Eldiven Hassasiyeti)

 Güvenlik Asistanı, Samsung Link, Screen Mirroring

 Samsung KNOX (B2B only)

Google Mobile Hizmetleri

 Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude

Google Play Store, Google Plus, YouTube, Google Talk,

Google Places, Google Navigation, Google Downloads, Voice Search

Availability of Google Play Books, Play Movies, Play Music, Play Magazine varies by region.

Bağlantı

 WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (HT80)

 GPS / GLONASS

 NFCBluetooth® 4.0 (LE)

 IR LED (Uzaktan Kumanda), MHL 2.0

Sensör

Hız Ölçer, RGB Işık, Jeomanyetik, Yakınsama, Jiroskop, Barometre,

Sıcaklık & Nem Oranı, Hareket

Hafıza

16/ 32/ 64 GB Kullanıcı Hafızası + microSD (64GB’a kadar)

2GB RAM

Boyut

136.6 x 69.8 x 7.9 mm, 130g

Pil

2,600 mAh

Aydan Alkap

ehaber@yandex.com

AdminAdmin