Dünya
Giriş Tarihi : 18-03-2013 13:18

CAN DENKTAŞ İNTİHAR ETTİ

........

CAN DENKTAŞ İNTİHAR ETTİ


Rauf Denktaş'ın, yıllar önce bir trafik kazasında hayatını kaybeden büyük oğlu Raif'ten torunu olan Can Denktaş, kendisini babasının Lefkoşa kabristanlığındaki mezarı başında karnından vurdu.Ağır yaralanan Can Denktaş, hemen Lefkoşa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Doktorlar, Can Denktaş'ın durumunun ağır olduğunu belirtiyorlar.

Can Denktaş'ı intihara sürükleyen nedenin, içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar olabileceği ileri sürülüyor. BALAN HABER AJANSI Lefkoşa Muhabiri Senan Mandacı ve Girne Muhabiri Emine Hayriye Uğursal'ın yaptığı araştırmaya göre, Can Denktaş'ın işlerini uzun zamanır bir türlü yoluna koyamadığı, yakın çevresindeki arkadaşlarına da canına kıyacağını söylediği vurgulandı.

Can Denktaş, yaklaşık iki sene önce de kredi borcunu ödeyemediği için tutuklanmış, babaannesi, Rauf Denktaş'ın eşi Aydın Denktaş'ın cezayı ödemesi üzerine serbest bırakılmıştı.


Can Denktaş'ın yaşadığı ekonomik sıkıntılara, bir dönem eğlence sektörüne yaptığı yatırımların karşılığını alamayarak, borçlarını ödeyemez hale gelmesinin neden olduğu ifade ediliyor.

Can Denktaş aleyhine, borçları nedeniyle Lefkoşa ve Girne mahkemelerinde çok sayıda dava olduğu da hatırlatılıyor.

Öte yandan  BALKAN HABER AJANSI KKTC Temsilcisi Nagihan Mürüvvet Akyazılıoğlu, KKTC'deki eğlence söktörü ile ilgili çarpıcı bir gerçeği de gözler önüne serdi.  Nagihan Mürüvvet Akyazılıoğlu'nun raporuna göre, son on yılda, KKTC'de eğlence sektörüne yapılan yatırım, tam randımanlı bir gelir getirmediği gibi, birçok yatırımcı zarar etti. Kumarhaneler dışında yapılan eğlence sektörü yatırımlarının tamamına yakınının fiyasko ile sonuçlandığı dile getirilirken, birçok kumarhanenin de, fazla muadili olması nedenile batma noktasında bulunduğu ortaya çıktı.
 

AdminAdmin