İstanbul
Giriş Tarihi : 11-03-2013 13:44

ABDÜLKADİR GEYLANİ TÜRKİYE'DE İLK KEZ DOĞUM GÜNÜNDE ANILACAK

........

ABDÜLKADİR GEYLANİ TÜRKİYE'DE İLK KEZ DOĞUM GÜNÜNDE ANILACAK

Türk-Çin İşadamları Derneği Genel Başkanı Girişimci İşhanımı Begüm Çuhadaroğlu; Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek olmanın mutluk, onur ve giririni yaşamya hazırlanıyor…

Zira Begüm Çuhadaroğlu; Seyit  Abdülkadir Geylani’nin doğum günü olan 25 Mart’ta, bu kutlu günü Türkiye’de ilk kez geniş kapsamlı bir etkinilkle kutlanacak bir organiasyona imza atacak…

25 Mart 2013 günü sat 14:00 ile 20:00 arasında; İstanbul Anadolu Yakası’nın görkemli camilerinden biri olan Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde gerçekleştirilecek olan etkinliğe, Seyit Abdülkadir Geylani’nin 27. kuşaktan torunu olan ve El Ensar Üniversitesi’nde öğretim üyeliği yapan Fadıl Geylani de katılarak bir konuşma yapacak ve Seyit Abdülkadir Geylani’nin bugünea kadar hiç yayınlanmamış eserlerini, okurlarıyla buluşturacak.

Çok sayıda Mevlüthan’ın birilkte okuyacağı mevlidin ardından, Seyit Abdülkadir Geylani ile ilgili diğer konuşmalara geçilecek.

Öte yanan, etkinilk dolayısıyla; Ataşehir Belediye Başkanlığı’nın, bizzat  Ataşehir Belediye Başkanı İsmail Kabakçı’nın talimatıyla, etkinliğe büyüt destek vereceği de belirtildi. Bu bağlamda, Ataşehir ve yakın ilçelere bağlı bazı semtler afişlerle donatılacak. Ayrıca yine bizzat Ataşehir Belediye Başkanlığı’nca; katılımcıla 250 kişili kumanya yemek dağıtılacak. Söz konusu dağıtımda belediye personeil görev yapacak. Bu arada Türk-Çin İşadamları Derneği Genel Başkanı Girişimci İşhanımı Begüm Çuhadaroğlu; bu destek münasebetiyle, Ataşehir Belediye Başkanı İsmail Kabaktçı’ya sonsuz teşekkürlerini sunduğunu da kaydetti.

Türk-Çin İşadamları Derneği Genel Başkanı Girişimci İşhanımı Begüm Çuhadaroğlu; esasen ‘Seyyide’ sıfatı taşıyor, zira; kendisi de Abdülkair Geylani’nin 26. kuşaktan, dolayısıyla da Hz. Muhammed(SAV)’ın 39. kuşaktan torunu konumunda bulunuyor.



ECE ELVAN YAMBUKÇU / AYDAN ALKAP / BALKAN HABER AJANSI



 

AdminAdmin