İstanbul
Giriş Tarihi : 07-03-2013 16:57

“TÜRK AİLE YAPIMIZIN DİREĞİDİR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Dr.Kürşad Ergün "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

“TÜRK AİLE YAPIMIZIN DİREĞİDİR”

Başkan Ergün yayınladığı mesajında "8 Mart bir direnme ve bir semboldür. Biz genellemelerin basitliğine ve aldatan tarafına meyil etmeden, düşüncelerin katılaşmasına ortam hazırlamadan kadınlarımızın halini ve vaktini ele alacağız ve yorum testinden geçireceğiz.

 

Kadının var olan sorunları çözülmeden, cinsiyet ayrımının sığlığı giderilmeden bir ufka varmamız mümkün olmayacaktır. Kadınları sadece belirli gün ve haftalarda hatırlamak, her şeyden önce taşıdıkları insanlık değerlerine haksızlık olacaktır. Kadınların hayatımızın her yerinde büyük etkisi vardı.

 

Annelerimiz karşılığı verilemeyecek fedakarlığın emsalsiz simgeleridir. Çileye karşı sabrı, belaya karşı hayrı onların davranışlarında görüp öğrendik. Kadınlarımız yani yeni nesillerin kaynağı, Türk Aile yapımızın direğidir. Türk Kadını; Türk Tarihinde çok önemli yere sahiptir. Tarihimiz boyunca hep ön plandadır" dedi.

 

Başkan Ergün mesajının devamında şunlar kaydetti:

 

"Türk yurdu dağıldıktan sonra yeniden Türk sancağını dalgalandıran, Türk yurdunu özgür kılan ve Türk Milletini özgürlüğüne kavuşturan Bilge Kağan'ın anası fikir öncüsü il Bilge Hatun'dur. Büyük Osmanlı Devletinin kurucusu Ertuğrul Gazinin anası, Gündüzalp'in can yoldaşı Büyük Osmanlı Devletinin mimarı Hayme Ana'dır.

 

Yedi düvel vatanımızı milletimizi parçalamaya ahd ettiğinde Milli Mücadelede efsaneleşen Nene Hatun'dur. Bunca sıkıntıya rağmen tüm kadınlarımızın yanında olduğumuzu belirterek, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum"

AdminAdmin