Sağlık
Giriş Tarihi : 31-01-2013 15:10

AKFARMA FARKI ÇOK AÇIK ÇOK AK...

........

AKFARMA FARKI ÇOK AÇIK ÇOK AK...

 

AKFARMA'da yok yok deyimi sadece bir slogan değil bu ürün gamı ile destekleniyor...İşte onlar aküçük bier örnek:



Frenkans Terapi

 

Paracel cihazı bağışıklık sistemini güçlendirir,  Parazit, virüs, bakteri ve mantarları etkisiz hale getirir.  Ağrıları ve  iltihabı azaltır, kan dolaşımını duzenler ve normalleştirir. Bağ dokusu eklem ve omurgalarda iyileşmeler meydana getirir, toksinlerin atılmasına yardımcı olur. 

                                                                                                     

 

DETOKS

 

Ayak detoksu

 

Detox cihazı sağlıklı bir yaşam  için; hastalıkları önlemede,  yaşlanmaya karşı, zayıflamak  amaçlı ve erken bunamaya karşı çok iyi sonuçlar alınan elektronik bir cihazdır. Günümüzde sağlıklı yaşam merkezlerinde, alternatif tıp merkezlerinde, kuaförlerde SPA merkezlerinde, kaplıcalarda Otellerde sağlıklı yaşam kalitesini artırmak amacı ile daha sık kullanılmaya başlanmıştır. Detoks cihazı enerjiyi arıtıcı bir cihazdır.  Detox banyosundan sonra rahatladığınızı ve enerjinizin artığını hissedersiniz.   Bu cihaz uzun süreli kullanımdan sonra sağlık kalitenizin artmasını sağlamaktadır.   

 

 

OKSİJENLİ SAĞLIK KABİNİ

 

Oksijenli Sağlık Kabini iyi bir detox programının en önemli ve en keyifli dakikalarıdır. Oksijenli Sağlık Kabini içerisindeki ısınmış oksijen gazı derinin arınma ve temizlenme kapasitesini, kan dolaşımı yolu ile ter bezlerinin aktivasyonunu sağlar. Nem ve ısı gözenekleri açar. Isınmış aktif oksijen gazı deriden kolayca emilir. Böylelikle aktif oksijen gazı kan dolaşımına girer. Tüm dokulara özellikle yağ dokularına ve lenf bezlerine ulaşabilir.Oksijenli Sağlık Kabini ve Lenf drenaj yapan cihazlar Lenf dokusundaki toksinleri kolayca temizlerler. Oksijenli Sağlık Kabini ve Lenf drenaj uygulanan bir kişiye sanki üçüncü bir böbrek, ikinci bir akciğer sistemi ilave edilmiş gibi temizleniyor diyebiliriz

Bugün ozon tedavisi, özellikle tıbbının kalıcı tedavi sunamadığı durumlar için kronik hastalıklar da gerçek bir alternatif oluşturmaktadır.1926 Alman DR.Otto Warburg kanserin hücre düzeyinde oksijen azlığından meydana geldiğini bildirmiş ve bu buluşu ile 1931 ve 1944 Nobel ödüllerini alarak, bu alanda 2 kez arka arkaya ödül alan tek kişi olarak tarihe geçmiştir.

 

 KUPA ÇEKME  VE  MASAJ

 

Kupa çekmenin diğer tedavi şekillerine nazaran en büyük avantajları travmatik olmaması, çabuk ve uzun süreli etkili olması ve ciddi yan etkilerinin bulunmamasıdır. İhtiyaç duyduğumuz tüm alanlarda  kolay kullanım ve tatbik imkanı sağlayabilmesidir.

YARARLARI:

1- Hücrelerin beslenmesine yardımcı olur, kan dolaşımını hızlandırır.

2- Vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlayarak, organların daha sağlıklı çalışmasını sağlar.

3- Genellikle sırt bölgesinde oluşan ağrıları  tedavi eder.

4- Eklemleri güçlendirir, kireçlenmeyi tedavi eder, sinir sistemini güçlendirir.  






GÜROL KENAR / BALKAN HABER AJANSI





AdminAdmin