Sağlık
Giriş Tarihi : 31-01-2013 14:58

AKFARMA MEDİKAL'DA HERŞEY SAĞLIĞINIZ İÇİN

........

AKFARMA MEDİKAL'DA HERŞEY SAĞLIĞINIZ İÇİN

 

Akfarma Medical, sağlıklı yaşam merkezlerinde uzman doktorlar denetiminde;

detaylı Check-Up imkanıyla sağlıklı bir hayatın kapılarını aralıyor.

 

 

Son yıllarda tamamlayıcı tıbbın önemi gittikçe artıyor. Birçok hastalığın önüne geçen ve tedavisinde yardımcı olan bu ürünler ve cihazlar sağlıklı bir yaşamda etkisi oldukça büyük.

Akfarma Medical Genel Müdürü Hacı Akdemir sağlığın önemine dikkat çekerek, “İnsan hayatında en önemli şey sağlıktır.  Sağlığımız güçlü olursa yaşama mutluluğumuz daha çok artar. Bizler genellikle bir sıkıntı yaşamadan bir sağlık kuruluşuna gitmiyoruz. Ancak normal şartlarda hiçbir şey olmasa dahi sağlık kontrollerinden geçmeliyiz. Çünkü kanser dahil birçok hastalık erken teşhisle tedavi edilebilir” dedi.

 

BİO ANALİZ

Biospect 21

 

Beyin dalgalarının analizi ile vücudumuzdaki organları oluşturan hücrelerin elektromanyetik alan değişikliklerini ölçerek yaptığı tanı sistemidir. Biyolojik nesnelerdeki bozulmalar artarak meydana getirdikleri organda hastalık diye adlandırdığımız safhaya gelinir. Biospect 21 tanı cihazı bu biyolojik nesnelerdeki değişiklikleri çok önceden algılayarak günümüzde erken teşhis dediğimiz süreçten çok daha önce teşhiste bulunmamıza yardım eder.

Örneğin Kanser, diyabet ve hipertansiyon gibi sistemik hastalıklar bilinen klasik tıp yöntemleri ile tespit edilmeden veya klinik bulgu vermeden çok daha önce hastalanacak bölgedeki hücrelerde manyetik alan değişiklikleri başlar. Bu değişikliler tespit edildiğinde diyabeti örnek alırsak, diyabet adaylarını uygun diyetler düzenleyerek hastalığın klinik aşamaya gelmesi geciktirebilinir. Ayrıca periodik takibe alınarak risk faktörleri uzaklaştırarak kanseri önleyebiliriz.

 
 
 
 
 
GÜROL KENA / BALKAN HABER AJANSI
 
AdminAdmin