İstanbul
Giriş Tarihi : 24-01-2013 11:06

REDMAR CEVİZLİ ŞUBESİ'NDE MÜŞTERİYE BÜYÜK SAYGISIZLI

........

REDMAR CEVİZLİ ŞUBESİ'NDE MÜŞTERİYE BÜYÜK SAYGISIZLI

İstanbul Anadolu Yakası Cevizli Mahallesi Toros Caddesi Yüksel Sokak’ta bulunan REDMAR Şubesi’nde eşine az rastlanır bir olaya tanıklık edildi.

Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinrde meydana gelen olayda, banka kartı ile sigara almak isteyen müşteriye; market personeli tarafınan saldırıldı.

Adının Murat olduğu öğrenilen personel, daha da ileri giderek ‘Bir daha bu markete gelmeyin’ terbiyesizliğini de sergiledi.

Çirkin olay şu şekilde cereyan etti:

İstanbul Anadolu Yakası Cevizli Mahallesi Toros Caddesi Yüksel Sokak’ta bulunan REDMAR Markete gelen bir müşteri, market reyonlarından ihtiyaçlarını aldıktan sonra, ödeme yapmak üzere kasaya yöneldi.  Söz konusu müşterinin alacakları arasında sigara da vardı ve kasiyere sigara da vermesini söyleyrek kartını uzattı. Kasiyer, ‘Yalnız kartla alışveriş yapmadtan sigara vermiyoruz’ cevabını verdi, müşteri aldıklarını göstererek, alışveriş yaptığnı beyan etti,  bunun üzerine müşterinin aldıklarını eli ile iten kasiyer, ‘Üç kuruşqluk alışverişe bir de sigara mı istiyorsnuz?’ yanıtını verdi. Bu yanıt üzerine sinirlenen miüşteri, sert bir biçimde bağırıp çağırarak, market yetkilisinin gelmesini istedi.

Ancak kasiyer ile başlan küstahlık ve terbiyesizlik, adının Murat olduğu öğrenilen market görevlisi ile ayyuka çıktı, zira o market görevlisi, ‘Üç kuruş alışveriş yapıyorsnuz, bir de utanmadan sigara istziyorsunuz; üstüne üstlük bağırıyorsunuz, bir daha bu markete gelmeiyn’ diyerek müşteriye eli ile vurmak suretiyle kapıdan dışarı itti.

Konu ile ilgili olarak REDMAR Merkezi’ne başvuran müşterinin tüm ısrarlarına rağmen şika ye tinin yanıtsız kalması da tepki ile karşılandı. Tüketici Hakları Konsorsiyumu’nun önümüzdeki satlerde, İstanbul Anadolu Yakası Cevizli Mahallesi Toros Caddesi Yüksel Sokak’ta bulunan REDMAR Market’te yaşanan çirkin olay karşısında açıklama yapacağı bildirildi.

EFKAN SERPER / İLBAN ATAÇ  / BALKAN HABER AJANSI


 

AdminAdmin