3. Sayfa
Giriş Tarihi : 02-01-2013 14:31

GÜLAFER ATAŞ GÖZ DOLDURDU

........

GÜLAFER ATAŞ GÖZ DOLDURDU

Türk Moda Sektörü’nün önde gelen isimlerinden Gülafer Ataş, sektöre girişinin 20. Yıldönümünü; yeni yerinde ve yne kreasyonları ile kutladı...


Bugüne kadar Funda Arar’dan Semra Özal’a, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geçtiğimiz yaz aylarında hayatını kaybeden manevi kızı Ülkü Adatepe’den sunucu ve yapımcı kadar iş ve cemiyet dünyasından birçok ünlü ismi giydiren Gülafer Ataş’ın GAS HAUTE COUTURE adlı moda evinin yeni yerinin açılışına, Sibel Can, Hülya Avşar, Olgun Şimşek, Erkan Özerman, Kıvanç Tatlıtuğ, Funda Arar, Ebru Gündeş, Berguzer Korel, Armağan Çağlayan, Emre Kınay, Ahmet Selçuk İlkan, Selami Şahin ve Soner Arıca’nğn yanı sıra, başta Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu ve Nebahat Çehre olmak üzere yirmiyi aşkın Muhteşem Yüzyıl ekibi ve BKM Mutfak ekibi oyuncuları ile birlikte, iş ve cemiyet dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı..


GAS HAUTE COUTURE’nin, özellikle yeni ceket tasarımlarıyla moda sektöründe bir devrim yapmış olacağın kesin gözü ile bakılıyor.

Gülafer Ataş kimdir?
Moda dünyasına küçük yaşta çekirdekten giren Gülafer Ataş, kısa zamanda ortaya koyduğu birbirinden ilginç ve göz kamaştırıcı tasarımlarla kısa zamanda jet sosyetenin gözdesi olmayı başardı.
Birçoklarının, 'Moda sektörünün tahammül edemeyeceği kadar aşırı' olarak tanımladığı mütevazi kişiliği ile yediden yetmişe herkesin sempatisini de kazanmayı bilmiş olan Gülafer Ataş, Avrupa'nın birçok kentindte tasarımlarıyla yabancı gözlerin de aranan isimlerkinden olmasını bildi.
Meslekte yirminci senesine giren Gülafer Ataş, bu kez de ceket tasarımlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmek istiyor. Bilindiği üzere Gülafer Ataş, dünyada ilk kez, 'Alt tabaka olarak adledilen asgarki ücretli ve vardiyeli çalışan üniformalı bayan işçilerin şık bir tasarım içeren önlüklerle çalışması'nı öngören birk akımın öncüsü ve yöneticisi olmuştu.

 

İNAN SARAÇ/ BALKAN HABER AJANSI

AdminAdmin