İstanbul
Giriş Tarihi : 15-10-2012 06:52

BEEF İST-ROGONOF 20 EKİM'DE AÇILIYOR

........

BEEF İST-ROGONOF 20 EKİM'DE AÇILIYOR

İstanbullu lezzet tutkunlarının merakla beklediği ‘BEEF İST-ROGOF’. 20 Ekim 2012 Cumartesi akşamı Ortaköy Ulus’ta düzenlenecek muhteşem bir törenle konuklarını ağırlamaya başlamaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin ilk ‘Biftek Lokantası’ olma özelliğini de taşıyacak olan BEEF İST-ROGONOF, dünyanın pek çok ülkesinde, yöresine ya da dünyaya malolmuş biftek yemeklerinden oluşan üç yüzü aşkın biftek yemeği mönüsü ile, lezzet düşkünlerinin uğrak yeri olacak. Toplam 2850 metrekarelik alanda, özel tasarımlı döşeme ve yemek masalarından oluşan konseptle konuklarının karşısına çıkacak olan BEEF İST-ROGONOF, yine dünyanın sayılı bölgelerindeki peyir ve şarap çeşitleri ile de biftek yemeklerinin vazgeçilmezi olan şarap koleksiyonunu da müşterilerine sunmuş olacak.

Konu ile ilgili olarak BALKAN HABER AJANSI Turizm ve Turistik Mekan Haberleri Müdürü Elvan Ece Melik’e özel açıklamalarda bulunan CERVANT Gıda Genel Müdürü Yeşim Sandıklılıoğlu, BEEF İST-ROGONOF’un, grup olarak özlemini duydukları ‘Tek Konsept Lokantlar Zinciri’nin ilk halkası olacağını hatırlatarak, ‘BEEF İST-ROGONOF, 300’den fazla biftek yemeği, 200’ü aşkın peynir çeşdi ve her biri birbirinde lezzetli özel kav şarapları ile, Türkiye’de ilk kez bir konsept üzerine tek çeşitli tarz ile eğilmiş bir lokanta olacak. Her şeyden önce belirtelim ki, lokantamız ultra lüks bir konsepte sahip olmakla beraber, çok da uçuk fiyatların yer aldığı bir mönüye sahip değildir. Kadıköy, Ataşehir ve Beylikdüzü’nde de şube açacak olan BEEF İST-ROGNOF’un yanı sıra, yine menüsünde 300’den fazla balık yemeği bulunan FISHANATOLIA’nın da yeni yılla birlikte hizmete girecek’ şeklinde konuştu.


ELVAN ECE MELİK/BHA-İSTANBUL

AdminAdmin