Politika
Giriş Tarihi : 27-05-2012 15:02

CHP MELİKGAZİ GENÇLİĞİNE DARP‏

Geçtiğimiz Günlerde İlçe Gençlik Kolları Kongresi yapılan Melikgazi Örgütünde seçimi kazanan Erkin Taşlı' darp edildi.

CHP MELİKGAZİ GENÇLİĞİNE DARP‏

Gözler partisinin genç üyesini darpeden İlçe Başkanı Şerafettin Koç'un üzerinde.

Erkin Taşlı'nın basına yaptığı açıklama şu şekilde; Değerli Basın emekçileri ve Değerli yoldaşlarım Aklımın yettiği günden bugüne taşıdığım Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyetimizin Aydınlığını zihnimde taşımayı , Cuhuriyet Halk Partisi neferi olarak taçlandırmaktan ,bugüne kadar hep onur duydum, bundan sonrada bu onuru hep taşıyacağım.İlkelerimizi yarınlara taşımayı , hepbirlikte , her şeyi sevgiyle paylaşmayı kendime ilke edindim.

Ve her zaman Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar koşusunda kitlelere kavuşabilmesi için alınteri ve emek birlikteliği içerisinde yer aldım. Yaklaşık bir yıl önce göreve geldiğim Melikgazi ilçe gençlik kolları görevimi layığıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum. Göreve geldiğimde bir tane bile çalışan gençlik kolları üyesi yokken, kısa zamanda gündemi takip eden , Cumhuriyetimizi ve gençlerimizi açıktan tehdit eden olaylara karşı tepki verebilen bir gençlik yarattık.

Bu başarılarımızı dün "işte bu bizim gençlerimiz" diye koltuk kabartarak alkış tutan ilçe ana kadememiz , kendi padişahlıklarına giden yola paspas olmadık diye bugün bizi düşman ilan etmişlerdir.Tüm resmiyetin sağlanarak yapılan seçimde başkan seçilmemi kendilerine yedirememiş, projelerle , gündeme tepki vermekle uğraşıyor olması gerekmesine rağmen , gençliğin seçimine müdahele edebilecek kadar alçalmışlardır.Buradan gençlikten sorumlu genel başkan yardımcımız Mehmet Zeki Gündüz'e sesleniyorum Kayseri'de nasıl taraf oluyorsunuz?Burada ki gençliğin yapısını biliyor musunuz? Siz Doğuperinçeğe selam gönderen gençliğin yanındamısınız!! Yoksa CHP gençliğinin yanındamısınız!!

Hangi hakla hangi talimatla bu seçim tekrarlanıyor? Tüm bu engellemeler ve müdahaleler yetmemiş, seçimin iptalini sevinçle karşılamaktan da çekinmemişlerdir. Sadece bu kadarla kalsa , inanın bugün burada olmazdım.Seçimin iptaline itiraz için gittiğim kendi görev yerimde ağır hakarete , küfüre maruz kaldım.

Ve Melikgazi ilçe başkanı Şerafettin Koç ve ilçe yöneticisi Mehmet gültekin tarafından fiziksel şiddete uğradım.Tüm bunlara rağmen parti ahlakımın ve terbiyemin dışına çıkmadım.Ama yine de suçlanan cezalandırılmaya çalışılan ben oldum. Tüm bunların yanında , seçimi iptal edip , kongremizi boy gösterme argümanı olarak kullanmak isteyen mevcut gençlik kolları başkanımıza da bir çift sözüm var.Partinin tüm hukuku ortadayken , bu hukuku uygulanmaz ve işlevsiz hale getirerek elde etmeye çalıştığın başarı illa ki sonuçsuz kalacaktır. Gençlik kollarının kendi özerkliğinden bahsederek prim elde edip, alkışlar alıp , kendi menfaatlerin için yine ana kademeleri gençliğin üzerine salma tutarsızlığı yine ancak senden beklenirdi.

Sanırım partisi için emek vererek bir yerlere gelen arkadaşlarım da bana katılacaklardır. Gençliğin kendi seçimini yapma isteğini yanıtsız bırakmayan ve tüm bu hukuksuzluğa göğüs geren örgütümüzün emek vererek bir yerlere gelme çabasındaki tüm kardeşlerime ve Genel başkanımız Barbaros Dinçer'e , genel başkan yardımcımız Emir Cömert'e ve desteklerinde dolayı Alpan Polat'a teşekkür ediyorum. Bu açıklamalarım asla halkın iktidarında buluşcağımız Cumhuriyet Halk Partisine değil , parti içinde saltanatını sürmeye çalışan kendini bilmezlere zarar verecektir.Cumhuriyet Halk Partisi koltuk dövüşü verenlerin değil , emeğiyle bu partiye katkı sağlayanların omzunda yükselecektir. Hepinize teşekkür ederim.

Erkin Taşlı'dan sonra söz alan gençlik kolları üyesi Barış ÖZDEMİR'de CHP Kayseri Milletvekili Kulkuloğluna sitemlerini aktardı. Değerli basın mensupları, sevgili yol arkadaşlarım Yıllardır örgütlü mücadelesinde omuz verdiğim Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde , yapılan tüm etkinliklerde olağan çabamı harcadığımı düşünüyorum.Gençlik örgütü içinde emek veren tüm kardeşlerimle birlikte hep Cumhuriyet Halk Partisi isminin yukarıya ileriye taşınması için uğraştık. Bu uğraşıları yerine getirirken hiç kimseden hiç bir şey beklemedik. Zaten çoğu zaman teşekkür bile edilmedi.

Emeğe karşı bir teşekkürü çok görenler , bugün emeğin karşısına bir blok çekmeye çalışmaktadırlar. Görevi halkı mecliste temsil etmek olan vekilimizin , kendi örgütüyle barışık bir şekilde bizi de temsil etmesi gerekmektedir. Fakat bu beklentilerimizi boşa çıkaran sayın vekilimiz Kulkuloğlu , bugün küçük kaygılar sonucu , seçimde kendisini vekil yaptırmak için emek veren gençliği partiden kovabilecek kadar gaflete düşmüştür.

Bu gaflete düşen vekilimiz Kulkuloğlu'nu şiddetle kınıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi , halkın partisidir.Cumhuriyet Halk Partisi demokrasinin partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi emeğin ve alınterinin partisidir. Kimse bu partiye kendi hükümdarlığını kurmaya kalkmasın. Göreceksiniz yok olursunuz. Cumhuriyet Halk Partisi biatı itaati reddeder.

Cumhuriyet Halk Partisinin büyüklüğünün gölgesi altında kendi büyüklüğünüzü oluşturamayacaksınız.Soruyorum size sayın kulkuloğlu bizi partiden kovma yetkisini size kim veriyor o parti kimsenin babasının malı değildir olamazda oyunlarınıza ve yaptığınız bu terbiyesizliğe biz gençleri alet etmeye çalışmayın. TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

AdminAdmin