Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri
Giriş Tarihi : 04-02-2012 14:26

ŞOK... ŞOK... ŞOK... ÜNİVERSİTE’NİN; TEDAVİ İÇİN GİRDİĞİ HAVUZUNDA BOĞULDU

Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanlığı'nın Sıcak Çermik Kaplıcası'ndaki Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde fizik tedavisi için havuza giren 64 yaşındaki bir kadın, boğularak hayatını kaybetti.

ŞOK... ŞOK... ŞOK... ÜNİVERSİTE’NİN; TEDAVİ İÇİN GİRDİĞİ HAVUZUNDA BOĞULDU

Edinilen bilgiye göre, Sivas'ın Akıncılar ilçesinde yaşayan M.Ö. (64), kırılan kolundaki hareket yetersizliği nedeni ile Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanlığı'nın Sıcak Çermik Kaplıcası'ndaki Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne gitti.

 

Kaplıcada tedavi için sıcak su dolu havuza giren M. Ö., boğuldu. Çevrede bulunanların yardımıyla havuzdan çıkartılan M. Ö.'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

 

M.Ö.'nün cenazesi, Numune Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

AdminAdmin