Politika
Giriş Tarihi : 27-11-2011 08:47

OPERASYONLAR CHP'Yİ KENETLEDİ

CHP İzmir İl Örgütü’nde yaşanan çalkantılar, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne karşı düzenlenen operasyonlar ve AKP hükümetinin İzmir üzerindeki yoğun mesaisi CHP İzmir Milletvekillerini de harekete geçirdi.

OPERASYONLAR CHP'Yİ KENETLEDİ

CHP İzmir İl Örgütü’nde yaşanan çalkantılar, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne karşı düzenlenen operasyonlar ve AKP hükümetinin İzmir üzerindeki yoğun mesaisi CHP İzmir Milletvekillerini de harekete geçirdi.

Ankara’da haftada bir toplanan ve kent ile ilgili gelişmeleri masaya yatıran CHP’li vekiller, bundan sonra İzmir’de de il ve ilçe örgütleri ile bir araya gelme kararı aldı. Her ay farklı bir ilçede, parti sorunlarını ve gündemdeki tartışmaları değerlendirecek olan vekiller, ilçe örgütleri ile yapılan fikir alışverişlerinden sonra alan çalışmalarına ağırlık verecek.

Toplantının yapıldığı ilçelerin sokaklarında halkla buluşmayı hedefleyen milletvekilleri sorunları dinleyecek ve AK Parti Hükümeti’nin İzmir üzerindeki siyasetini vatandaşlarla paylaşacak. Uygulamayı hayata geçiren CHP İzmir Milletvekilleri, ilk olarak parti il yönetimi ile bir araya geldi.

Tarihi Havagazı Fabrikası’ndaki toplantıya, Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler, PM Üyesi Alattin Yüksel ve Hülya Güven, milletvekilleri Erdal Aksünger, Aytun Çıray, Mustafa Moroğlu, Hülya Güven ile birlikte İl Başkanı Tacettin Bayır ve il yöneticileri katıldı. TBMM Genel Kurul çalışmalarına katılan milletvekilleri ile tutuklu bulunan Mustafa Balbay toplantıda ye almadı.

“35 İÇİ BOŞ PROJE”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler, CHP İzmir İl Örgütü ile tam kadro buluşmalar gerçekleştireceklerini ve parti politikalarını halka birinci ağızdan anlatacaklarını söyledi. Sözlerine ‘Balbay’a selam olsun’ diyerek başlayan Güler “Örgütlü ve planlı çalışmanın önemini bildiğimiz için böylesi dayanışma toplantılarına ihtiyaç duyduk. İzmir- Ankara hattının aksama olmaksızın, hızlı ve iletişimle çalışması için uğraşıyoruz.

Ankara’da haftada bir toplanıyoruz. Kent ve ülke yönetimi ile ilgili fikirleri paylaşıyoruz. Ak Parti’nin İzmir’e yaydığı, içi boş 35 proje var ortada. Bu projelerin de takipçisiyiz. Yakın zaman da bu söylemlerin nasıl bir seçim oyunu olduğunu açıklayacağız. İlçe ilçe yapacağımız toplantılarda, İzmir’e yönelik perspektifimizi halka da birinci ağızdan anlatacağız” dedi.

“DEMOKRASİNİN PİLOT BÖLGESİ İZMİR”

CHP Parti Üyesi Alattin Yüksel ise her ay farklı bir ilçede yapmayı planladıkları dayanışma ve değerlendirme toplantılarına start verdiklerini belirtti. Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan operasyonun, toplantı gündemlerini de değiştirdiğine dikkat çeken Yüksel, Ak Parti Hükümeti’ni eleştirdi. Yüksel “AKP, Türkiye’de demokrasiyi bütünüyle kaldırmak hedefinde epey bir yol aldı.

Ülke geninde demokrasiyi tamamen askıya almak için İzmir’i pilot bölge seçtiler. Biz de buna karşı demokrasi mücadelemizi başlatıyoruz. İl ve ilçe örgütlerimizle, bu hedeflerinin önüne geçeceğiz. Önce örgütlerimizle, sonra da halkımız ile buluşacağız.

Kendi projelerimizi anlatırken, Ak Parti’nin İzmir üzerindeki baskılarını da vatandaşlarımızla paylaşacağız. Baskılara nasıl dur deriz onu konuşacağız. Biz de İzmir’den yola çıkarak tüm Türkiye’ye demokrasi anlayışımızı yayacağız” diye konuştu.

Milletvekillerinin de kısa bir değerlendirme sunumu yaptığı toplantının basına kapalı bölümünün de tamlanmasının ardından, vekiller öğleden sonra CHP Konak İlçe Örgütü ile bir araya gelecek. Daha sonra ise ilçe örgütünün belirlediği semt ve sokaklarda esnaf ziyaretleri yapılacak.

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.com


 

Metin BOSNAKMetin BOSNAK