Politika
Giriş Tarihi : 21-11-2011 09:30

MYK TOPLANTISI'NDAN İLGİNÇ KARARLAR

CHP'nin saat 13.00'te başlayan Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı 16.45'te sona erdi. Güncel siyasi gelişmelerin değerlendirildiği toplantıda, Cuma günü istifalar yüzünden düşen İstanbul il örgütünün durumu da ele alındı.

MYK TOPLANTISI'NDAN İLGİNÇ KARARLAR

CHP'nin saat 13.00'te başlayan Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı 16.45'te sona erdi. Güncel siyasi gelişmelerin değerlendirildiği toplantıda, Cuma günü istifalar yüzünden düşen İstanbul il örgütünün durumu da ele alındı.

Oldukça tartışmalı geçen ve yaklaşık beş saat süren toplantıda Oğuz Kaan Salıcı ve istifa etmeyen mevcut yönetim kurulu üyelerinin yeniden atanmasına karar verildi.

Böylece Oğuz Kaan Salıcı yeniden CHP İstanbul İl Başkanı oldu.

Öte yandan, Nadir Ataman ve Erol Şahin'in istifası ile boşalan CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeliğine kimin atanacağını ise Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun belirlemesi kararlaştırıldı.

Şimdi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifalardan boşalan CHP İstanbul İl Yönetimi üyeliklerine kimi atayacağı merak konusu oldu.

Kulislerde CHP İstanbul İl Başkan Oğuz Kaan Salıcı'nın Yönetim Kurulu üyeliklerine Ziya Disanlı ve Zeynel Emre'yi istediği konuşuluyor.

Bu arada, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifalardan boşalan CHP İstanbul İl Yönetimi için, Türk-Çin İşadamları Derneği Genel Başkanı Begüm Çuhadaroğlu'na da teklif götüreceği de gündeme getirilirken, Haziran 2011 Milletvekili Genel Seçimleri'nde, MHP'den Milletvekili Aday Adayı olan Begüm Çuhadaroğlu'nun; İstanbul'daki birçok kadın sivil toplum örgütünce çok sevildiğine dikkat çekilerek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu tercihi kullanması halinde, İstanbul örgütüne büüyk bir doping yapmış olacağı vurgulanıyor.

ZEYNO SUNA ARATON / EGEMEN GAZETESİ / BALKAN HABER AJANSI(BAHA) / ANKARA
 

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.com


 

Metin BOSNAKMetin BOSNAK