Almanya Başbakanı Angela Merkel, ülkesindeki aşırı sağcı akımın güçlenmesinden endişe duyduğunu dile getirdi.
Merkel, Leipzig kentinde düzenlenen Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) kurultayı öncesinde, Almanya'da 2000 yılından beri 8 Türk'ün öldürüldüğü cinayetlerden aşırı sağcıların sorumlu olmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, aşırı sağın güçlenmesinden endişe duyduğunu belirterek, "Bu, büyük bir itinayla izlenmesi gereken olağan üstü bir olay" şeklinde konuştu.
Cinayetlerin, bu şekliyle düşünmedikleri aşırı sağcı bir yapıyı ortaya çıkarttığını ifade eden Merkel, bu olayların, her türlü radikal akımlar karşısında daha dikkatli olunması gerektiğini gösterdiğini kaydetti.
Soruşturmaların itinayla sürdürülmesi gerektiğini belirten Merkel, soruşturmanın kısa sürede sonlandırılmasını, cinayetlerle ve katillerle ilgili ayrıntıların tümüyle ortaya çıkartılmasını ümit ettiğini sözlerine ekledi.

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.