Türkiye'nin ilk ve tek 'Dijital Ekonomi ve Finnas Dergisi Gündem Ekonomi'; tüm hakları ile, İNTERNET GAZETECİLER DERNEĞİ İSTANBUL VE MARMARA BÖLGE BAŞKANLIĞI'na devredildi.
Yaklaşık üç yıldır, İnşaat Yüksek Mühendisi Serdar Alanoğlu ve İnternet Gazeteciler Derneği İstanbul ve Marmara Bölge Başkanı Deneyimli Gazeteci-Yazar Boğaç Yüzgül tarafından yönetilen ve tüm hakları İnşaat Yüksek Mühendisi Serdar Alanoğlu'nda bulunan Gündem Ekonomi; Serdar Alanoğlu'nun, özellikle deprem bölgesindeki yoğun çalışmalarından kaynaklı olarak site ile ilgilenemeyeceği gerekçesi ile, hiçbir bedel ödenmeksizin, İNTERNET GAZETECİLER DERNEĞİ İSTANBUL VE MARMARA BÖLGE BAŞKANLIĞI'na devredildi.

Devir dolayısıyla bir açıklamada bulunan İnternet Gazeteciler Derneği İstanbul ve Marmara Bölge Başkanı Deneyimli Gazeteci-Yazar Boğaç Yüzgül; Serdar Alanoğlu'na katkılarından ve geçen üç yıllık dönemde yapılan ortak çalışmalardan ötürü teşekkür ederek, 'Sevgili Serdar ile zaman zaman haber içerikleri anlamında çok sert tartışmalarımız da oldu. Ama dostluğumuz hiç bozulmadı. Kendisi, hiçbir bedel beklemeksizin, sitemizin ve haer merkezimizin her türlü ihtiyacını karşıladı. Yine ortak çalışmalarımız olacaktır, ancak yoğun bir gündemi olduğu için, dergimize yeterli zaman ayıramamaktan duyduğu üzüntü nedeniyle, siteyi İnternet Gazeteciler Derneği İstanbul ve Marmara Bölge Başkanlığı'mıza devretmiştir. Habersel çalışmalarımız aynı hizla devem edecektir' şeklinde kouştu.
Yönetimde köklü değişiklik
Öte yandan, devirni ardından hemen bir toplantı yapan Gündem Eknomi Dergisi Yönetim Kurulu Başkanlığı, İnternet Gazeteciler Derneği İstanbul ve Marmara Bölge Başkan Yardımcısı ve BALKAN HABER AJANSI(BAHA) ve Egemen Gazetesi Halkal İlişkiler Müdürü Demet Çaha'yı, oy birliği ile Gündem Eknomi Dergis İcra Kurlu Başkanlığı'na getirdi.
Aynı zamanda deneyimil bir ressam da olan Demet Çaha, Gündem Ekonomi Dergisi'nde, 'İmtiyaz Sahibi', 'Sorumul Yazı İşleri Müdrü' ve 'Klütür-Sanat Başdanımanı' görevlerini üstlendi.
MERVE CAN / GÜNDEM EKONOMİ DERGİSİ






























