Teknoloji
Giriş Tarihi : 28-10-2011 10:27

SAMSUNG APPLE'Yİ SOLLADI

Güney Koreli elektronik devi Samsung, akıllı telefon satışlarında ABD'li Apple'ı geride bırakarak dünya liderliğine oturdu.

SAMSUNG APPLE'Yİ SOLLADI

 

Güney Koreli elektronik devi Samsung, akıllı telefon satışlarında ABD'li Apple'ı geride bırakarak dünya liderliğine oturdu.

Strategy Analytics adlı şirketin araştırmasına göre; Samsung, temmuz, Ağustos ve eylül aylarında toplam 27,8 milyon adet akıllı telefon sattı. Apple, aynı dönemde 17,1 milyon adet satarken, Finlandiyalı Nokia 16,8 milyon adet rakamına ulaştı.

Apple müşterilerinin bu 3 aylık dönemde şirketin yeni telefonu iPhone 4S'nin piyasaya sürülmesini beklediği, satışlardaki gerilemenin bundan kaynaklandığı belirtildi.

Strategy Analytics adlı şirket ayrıca, toplam cep telefonu satışlarında Apple'ın Çinli ZTE tarafından geçilerek 5 numaraya gerilediğini bildirdi. Cep telefonu pazarında Nokia yüzde 27,3'lük payla 1 numarada bulunuyor. Samsung yüzde 22,6 pazar payıyla ikinci, LG ise yüzde 5,4 ile üçüncü sırada bulunuyor. ZTE'nin pazar payı yüzde 4,7, Apple'ın payı ise yüzde 4,4 oldu.

 

 

 

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.com

 

 

 

Metin BOSNAKMetin BOSNAK