Magazin
Giriş Tarihi : 20-10-2011 11:06

SANAT DÜNYASI TERÖRÜ LANETLEDİ

Pek çok konser iptal edilirken, twitter’da ünlüler teröre lanet yağdırdı.

SANAT DÜNYASI TERÖRÜ LANETLEDİ

Pek çok konser iptal edilirken, twitter’da ünlüler teröre lanet yağdırdı.

Hain saldırı sanat dünyasında da büyük öfke yarattı. Ünlüler, dün günboyu twitter’da teröre lanet okudu: RTÜK’ten yayıncılara duyarlılık çağrısı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), terör saldırıları nedeniyle tüm yayın kuruluşlarına duyarlılık çağrısı yaptı. Üst Kurul tarafından yayın kuruluşlarının izleyici temsilcilerine gönderilen mesajda, şehit haberlerine değinilerek bu gelişmelere rağmen bazı yayın kuruluşlarının eğlence içerikli yayınlarını sürdürmeleri üzerine Üst Kurul’a çok sayıda şikayet geldiği belirtildi. “Tüm ülkeyi üzüntüye boğan böylesi günlerde, vatandaşlarımızın hassasiyetlerinin göz önünde bulundurulmasına” dikkat çekilen mesajda, 2007 yılında imzalanan Yayıncılık Etik İlkelerinden birinin de “İzleyicilerin ve dinleyicilerin gereksinim, beğeni ve hassasiyetlerine önem vermek” olduğu hatırlatıldı.

- PETEK DİNÇÖZ: Terörü sonsuz lanetliyorum!!! Ordumuz bunun cevabını verecektir!!!!

- DENİZ UĞUR: Artık yeter...

- SERTAB ERENER: Daha ne kadar canımız yanacak, daha ne kadar masum gençler ölecek, terörü lanetliyorum!

- ŞEBNEM BOZOKLU: Yine yandı içimiz... 26 şehit... Savaş !

- ATA DEMİRER: Şimdi öğrendim başımız sağolsun..

- DEMET AKALIN: Cumhurbaşkanımız misliyle intikamımız alınacak diyor NTV’de!!! İlk defa inanmak istiyorum ve de görmek!!! Akşam o acılı aileleri göstermez inşallah kanallar, yürek dayanmaz... Dün 5 bugün 24 Allah Rahmet Eylesin ve hepimize sabır!! İç savaştır bu! Kim el koyacaksa koysunnn!!!! O şehitlerden her biri yeğenimiz, kardeşimiz, kuzenimiz!

- EROL KÖSE: Bugün tüm konserlerimizi iptal ettim. Yastayız ...

- EBRU ŞALLI: Mutlu mutlu güne başlamak istedik ama şehitler... Türkiye’nin kaderi mi bu?

- SEDA SAYAN: Hainler yine saldırdı. 24 şehit 18 yaralı Allah cezalarını versin inşallah.

- TUBA ÜNSAL: Yine şehit haberi!!! Bizim devlet hala ötelemede...

- YEŞİM SALKIM: Şehitler ölmez vatan bölünmez diye çıkıp nutuk atmayın artık dinlemeyeceğiz sizi, duymuyoruz sadece lânetliyoruz. Bütün programlar iptal edilsin yas ilan edilsin bugün daha sağduyulu ve doğru düşünebilmek adına.

- REYHAN KARACA: Vatanını korumak için gencecik yaşta şehit düşen çocuklarımız! Bu vatan sınırlarında nefes alıp tüm haklardan faydalanan PKK’ya lanet olsun...

- ALİ SUNAL: Gözlerim dolu dolu boğazımda büyük bir düğüm konuşsam ağlayacağım masum insanların canını almak! Büyüklerimiz! Bunu çözün artık...

- DERYA BAYKAL: Acılar içindeyim:( Üzüntüm tarifsiz herşey manasız ve boş... Bitsin bu terör... Lanet olsun...

- CEM ÖZER: Söyleyecek laf bulamıyorum. Gerçekten bu şekilde yaşamak zor. Çözüm bulunamaması ne demek anlamıyorum. İnanmak istemiyorum.

- MURAT BOZ: Şehitlerimize Allahtan rahmet, acılı ailelerine sabır diliyorum.Tüm halkımızın başı sağ olsun.

- BENGÜ: Şu an çok üzgünüm. Tüm dualarım şehit aileleri için. Allah’tan rahmet tüm yakınlarına sabır diliyorum. Bugün şarkı söylemek olmaz.

- MUSTAFA CECELİ: 24 ana kuzusu daha. Ünlemle bitecek herhangi bir beddua neye fayda verir ki. Kalleşler...

- MESUT YAR : Bu akşam Burada Laf Çok programını yayınlamıyoruz! Lafa gerek yok çünkü. Ülkemin başı sağ olsun. Allah hepimize sabır versin...

Metin BOSNAKMetin BOSNAK