Teknoloji
Giriş Tarihi : 11-10-2011 22:00

ADNAN ECEVİŞ'E ZOR GÖREV

Ulusal ve uluslararası pek çok başarıya imza atmış, Türk Telekom iştiraki olan Müşteri Hizmetleri ve Çağrı Merkezi şirketi AssisTT, hızlı büyüyen kadrosu ve iş hacmi doğrultusunda Adnan Eceviş’i İnsan Kaynakları Direktörü olarak atadı.

ADNAN ECEVİŞ'E ZOR GÖREV

Ulusal ve uluslararası pek çok başarıya imza atmış, Türk Telekom iştiraki olan Müşteri Hizmetleri ve Çağrı Merkezi şirketi AssisTT, hızlı büyüyen kadrosu ve iş hacmi doğrultusunda Adnan Eceviş’i  İnsan Kaynakları Direktörü olarak atadı.

 

Adnan ECEVİŞ, Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamladıktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi’nde İletişim alanında yüksek lisans eğitimi aldı.

Kariyerine, 2004 yılında Türksat A.Ş.’de Halkla İlişkiler Uzmanı olarak başlayan Eceviş, aynı kurumda sırası ile 2008 yılında Basınla İlişkiler Müdürü ve 2009-2011 yılları arasında ise Müşteri İlişkileri Direktörü olarak görev yaptı.

 

AssisTT’in global boyutta ve sektöründe öncü bir şirket, teknoloji, piyasa ve iletişim alanlarında yol gösterici bir temsil noktasında olmasını sağlamak hedefi ile göreve başlayan Adnan Eceviş, 01.08.2011 tarihi itibari ile başladığı görevinde şirketin tüm İnsan Kaynakları uygulamalarından sorumlu olacak. Adnan Eceviş evli ve iki çocuk babasıdır.

 

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.com

Metin BOSNAKMetin BOSNAK