Turizm
Giriş Tarihi : 05-10-2011 21:36

HAYDİ KANLICA MANTARI TOPLAMAYA

Kanlıca mantarını, tanıma, toplama, közde pişirme günleri, İksir Resort Town Tatil Kasabası’nda, Ekim ayı boyunca devam ediyor.

HAYDİ KANLICA MANTARI TOPLAMAYA

 

Kanlıca mantarını, tanıma, toplama, közde pişirme günleri, İksir Resort Town Tatil Kasabası’nda, Ekim ayı boyunca devam ediyor.
Ayrıca katılımcılar, topladıkları kanlıca mantarı ile; dilerlerse mantar turşusu kurabilirler veya topladıkları mantarları otelin mutfağına vererek mantarlı ekmek, mantar güveç, mantar çorbası olarak tadabilirler. 

Şenlik içinde toplanması da, yenmesi kadar zevklidir

Batı Karadeniz Bölgesi’nde yaygın olan Kanlıca mantarı, oldukça lezzetlidir ve yerel mantar tanıyanlar eşliğinde bir şenlik havası içinde toplaması da, en az yenmesi kadar zevklidir.
Sonbahar yağmurlarının ardından, mantarı ile kaplanan ulu ve sık çam ağaçlarının bulunduğu kaybolabileceğiniz kadar derin ormanda; şenlik eşliğinde Kanlıca ve tel tel mantarları toplamaya hazır mısınız?
Kastamonu-Daday’daki İksir Resort Town Tatil Kasabası’nda, Ekim ayı bitmeden Mantar toplama günlerine katılabilirsiniz.
Doğanın tüm renklerini ve güzelliklerini, 4 mevsim gözler önüne seren İksir Resort Town Tatil Kasabası, bol oksijeniyle ciğerlerinizi, görselliğiyle ufkunuzu, aktivitesiyle yaşamınızı renklendiriyor.
“Her gün Yeniden Doğmak” sloganıyla tüm detayları düşünülmüş olan bu yaşam kasabasında; Atlı sporlar merkezinde biniş eğitimleri, doğada serbest at binişleri, trekking, Atv, Jeep safari, olta balıkçılığı, bisiklet, kuş gözlemciliği, mantar toplama, faytonla şehir turu gibi 50’nin üzerinde aktivite ile unutamayacağınız masal gibi dakikalar geçirebilirsiniz.

Ekim ayı standart odada, kişi başı oda kahvaltı konaklama hafta içi:        95 TL
Ekim ayı standart odada, kişi başı oda kahvaltı konaklama hafta sonu:  115 TL

Rezervasyon:    0366 616 10 16
GSM:                  0532 302 91 84
info@iksirresorttown.com 
www.iksirresorttown.com

 

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.com

Metin BOSNAKMetin BOSNAK