Emlak
Giriş Tarihi : 30-09-2011 07:42

DAP YAPI KONUTLARI DALGALARLA BULUŞTURDU

Dünyada ve Türkiye'de ilk kez kullanılan bir mimariyle,

DAP YAPI KONUTLARI DALGALARLA BULUŞTURDU

 

Dünyada ve Türkiye'de ilk kez kullanılan bir mimariyle,
deniz dalgasından esinlenerek tasarlanan
DAP DALGA KULE Dragos-Maltepe’de hayata geçiyor.


Geçmişte ünlü ve varlıklı kesimin gizli cenneti olan Dragos-Maltepe bölgesi,
bugün de yeni çağa uygun projeleriyle prestijini koruyor.

Bir zamanlar muhteşem villaların yer aldığı bölgede denize en yakın rezidans projesi olarak nitelendirilen DAP DALGA KULE muhteşem Adalar manzarasına hakim konumuyla dikkati çekiyor.

Coğrafi olarak bakıldığında, Prens Adaları’nın, özellikle Büyükada’nın devamı gibi görülen bölge, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İstanbul Çevre Düzeni Planı’nda kentin üç yeni çekim noktasından biri olarak gösteriliyor.

Kadıköy ve Bağdat Caddesi’ne olan yakınlığıyla, E-5’le sahil yolu arasında, tren ve minibüs yoluna paralel konumuyla, havaalanı, feribot iskelesi, marina ve metroyla çevrili ulaşım ağıyla güçlü bir lokasyon sergiliyor. Kentsel dönüşüm projesinin pilot bölgesinde yer alması ve dünyanın en büyük Adalet Sarayı’na ev sahipliği yapması da ekstra etkenler.

Son dönemde seçkin projelerin durağı Dragos-Maltepe

Geçmişten günümüze önemli bir sahil ilçesi olarak seçkin ve dingin bir yaşam arzu edenlerin cazibe merkezi haline gelen Dragos-Maltepe bölgesinde, Dap Royal Center ve Dap Burgu projelerinin inşaatını sürdüren DAP YAPI, DALGA KULE’nin inşaatına başlıyor.
 
Proje, mimarisi ile dünyada bir ilk olacak

Deniz dalgasından esinlenerek tasarlanan proje, dalgaların zeminden itibaren dikey yükselerek bulutları yakaladığı 22’şer katlı 2 kuleyi işaret ediyor. Dış yüzeyde camların yansıma hareketleriyle kuvvetlenen mavilik, sonsuz deniz ve gökyüzü manzarasıyla kucaklaşıyor. Adalar, havuz, bahçe ve şehir manzarasıyla bütünleşiyor.

Terasta dev jakuzi

Projenin yüzde 80 gibi geniş ve önemli bir bölümü yeşil ve sosyal alanlar için ayrıldı. Dört mevsim kullanılan açılır-kapanır yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları ve çok amaçlı spor sahasının yanı sıra sosyal tesis bünyesinde fitness center, sauna, Türk Hamamı ve masaj odaları gibi keyifle değerlendirilebilecek alanlar, açık ve kapalı otoparklar bulunuyor. Blokların 9. katında kafe ve kahvaltı salonları, blok üstlerindeki roof’larda ise 360 derecelik manzaraya hakim dev jakuziler yer alacak.

Evde otel konforu

Yatırım değeri ve konsepti farklı gayrimenkul projelerini takip edenlerin henüz lansmanı yapılmadığı halde yoğun ilgi gösterdiği proje, yüksek kira getirisi hedefleyenler, işi gereği sık seyahat edenler, yeni evli çiftler, genç işadamları, avukatlar ve bölgede bulunan özel üniversitelerde okuyan öğrenciler tarafından tercih edilecek.

Kurumsal yönetim sistemi

Dış mimari farklılığına paralel, iç mimaride de göz kamaştıran bir dekorasyon zenginliği arz eden proje, işletme ve kullanım açısından değişik bir rota izleyecek. Daireler, kullanıcısına ve özellikle yatırımcısına yurt dışında hayli yaygın olan “oturmadığın dönemde kirala” modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlayacak. Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilecek olan daireler profesyonel bir yönetim sistemiyle işletilecek. Evde otel konforu sunan projede daire sahipleri kendi yerlerini rezidans olarak kiralayarak ekstra gelir elde edebilecek; kira toplama veya kiracı bulma gibi konularla ilgilenmeyecekler.

Single, Suit ve Grand Suitler

Projede iki adet rezidans konut bloğu, A Blok’ta 178 adet konut, B Blok’ta 176 adet konut ve 15 adet dükkan olmak üzere toplamda 369 üniteden oluşuyor. Projenin ikinci fazıyla birlikte rezidans ve dükkanların sayısı 800 üniteye bitirilecek...

Büyüklükleri 45 ila 105 metrekare olarak değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 rezidans daireler;
Single, suit ve Grand Suit olarak adlandırılıyor. Akıllı kat planları ile en küçük dairelerde bile optimum kullanım alanları sunuluyor.

Ön satışların devam ettiği projede stüdyo daireler 149 bin liradan, 1+1 daireler 199 bin liradan, 2+1 daireler ise 298 bin liradan satışa sunuluyor. Yüzde 30 peşinatla 36 aya kadar firma bünyesi kapsamında vadendiriliyor.


SINGLE STUDYO  45 - 61 m2 / 149.000 TL’den başlayan fiyatlarla
A Blok 105 adet
B Blok 106 adet 


SUIT / 1+1  60 - 88 m2 / 199.000 TL’den başlayan fiyatlarla
A Blok 48 adet
B Blok 47 adet


GRAND SUIT / 2+1  84 - 105 m2 / 298.000 TL’den başlayan fiyatlarla
A Blok 25 adet
B Blok 23adet

 

 

Bağdat Caddesi’ne 5 dakika
Metroya ve E-5’e 600 metre
sahil yoluna 800 metre

Ulaşım olarak oldukça kuvvetli bir noktada konumlanan DAP DALGA KULE, kentsel dönüşüm projesinin pilot bölgesinde yer alıyor. 21 adliyeyi birleştiren dünyanın en büyük Adalet Sarayı’na 2 km, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 km, Pendik Yalova Feribot İskelesi ve 1000 yat kapasiteli Pendik Marintürk‘e 5 km mesafede.

Yatırım değeri artacak

Projeye çok yakın konumda olan Tekel’e ait yer renove edilerek üniversite ve kampüs alanına çevrilecek ve binlerce öğrenciye eğitim imkanı sağlayacak. Kartal Adliyesi’nin Yüksek İstinaf Mahkemesi olarak yeniden yaşama geçecek olması bu alanda yoğun bir personel ve ziyaretçi trafiğini işaret ediyor. Bölgede Maltepe Carrefour, Pendorya, Neomarin gibi pek çok AVM, Maltepe, Yeditepe, Okan ve Sabancı Üniversitesi, Ahmet Şimşek, Coşkun ve Doğa Koleji gibi eğitim kurumları ve Sema, Bölge ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanelerinin yanı sıra yapımı planlanan bir fuar ve kongre merkezi de bulunuyor. Geçmişten günümüze önemli bir sahil ilçesi olan Maltepe, insanların yaşamak için can atacağı bir cazibe merkezine dönüşüyor.


Yatırım bedeli 120 milyon TL olarak belirlenen projenin
lansman öncesinde yoğun ilgi gördüğü
ve ilk kuledeki dairelerin yüzde 40’ının satıldığı belirtiliyor.

 

 

BOĞAÇ YÜZGÜL / EGEMEN GAZETESİ

 

 

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.com

 

 

 

 

 

 

Metin BOSNAKMetin BOSNAK