Magazin
Giriş Tarihi : 11-06-2011 23:29

EREZ EĞİLMEZ YİNE HARİKALAR YARATI

Kareograf Erez Eğilmez’in hazırladığı HÜMOT öğrenci defilesi, koreografinin büyüleyici ortamında, Zincirlikuyu Avangarde Hotel’de gerçekleşti.

EREZ EĞİLMEZ YİNE HARİKALAR YARATI

Kareograf Erez Eğilmez’in hazırladığı HÜMOT  öğrenci defilesi, koreografinin büyüleyici ortamında, Zincirlikuyu Avangarde Hotel’de gerçekleşti.


Haliç Üniversitesi Tekstil ve Moda tasarımı bölümü öğrencileri yıl boyunca hazırladıkları çalışmaları defile ile sergilediler. Kareograf Erez Eğilmez’in hazırladığı defile Zincirlikuyu Avangarde Hotel’de gerçekleşti. ''Tarihi Dokunuşlarla Selçuklu Döneminden Yansımalar '' başlıklı defileye katılanlar arasında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe, birçok tanınmış isim, moderatör, koreograf, sanatçı ve öğrencilerin velileri katıldılar.

Erez Eğilmez'in önünde saygı ile eğinilesi koreografisi ile birlikte ilgi; öyle büyük oldu ki, salon dar geldi, gelen konuklar defileyi ayakta izlemek zorunda kaldı.
2010 Akademik yılında ilk mezunlarını veren Haliç Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencilerinin hazırladıkları koleksiyon moda severlerle buluştu.''Tarihi Dokunuşlarla Selçuklu Dönemi'nden Yansımalar '' başlığıyla gerçekleşen defilede öğrenci tasarımlarından oluşan 75 parçalık koleksiyon,Erez Eğilmez kareografisi ile sunuldu.Defile ; üç semazen,İstanbul Devlet opera ve balesi dansçıları ile aralarında Deniz Öney, Özge Acı, Fulya Sever, Asya Öztürk, Alaz Kopruvalı, Gizem Kükrer, Hacer Tulu, Özlem Elmas, Yağmur Ayaz ve Anna'nın da yer aldığı 2 6manken eşliğinde gerçekleşti.

Uygulamaların tümü Haliç Üniversitesi moda ve tekstil tasarımı öğretim üyeleri denetiminde,bölümdeki atölyelerde öğrenciler tarafından yapıldı. Baskı ve dokumaya bağlı uygulamalar öğrencinin el emeği, göz nuru ile gerçekleştirildi. Avangarde Hotelde yapılan defileye çok büyük ilgi vardı.Öğrenciler hazırladıkları tasarımları mankenlerle beraberde sahneye çıkarak da sergilediler. Öğrencilerin mankenler kadar güzel olmaları ve sahnede yürüyüşleri esnasında heyecanları gözlerden kaçmadı.Daha sonra defile bitiminde dekana ve organizasyonu hazırlayanlara birer plaket sunuldu ve öğrencilere de sertifikaları verildi.
 

AdminAdmin