Gündem
Giriş Tarihi : 21-11-2021 10:34

İsmet Yılmaz'dan yönetime kritik mesaj

Hürriyet yazarı Nuray Babacan, AKP'nin yeni grup başkanı İsmet Yılmaz'ın bundan sonraki toplantıları kendisinin yöneteceğinin mesajını verdiğini aktardı.

İsmet Yılmaz'dan yönetime kritik mesaj

Naci Bostancı'nın sağlık gerekçeleriyle 'görevden affını' istemesi sonrası AKP Grup Başkanlığı'na gelen İsmet Yılmaz'ın yeni bir uygulamaya imza attığı öğrenildi.

Hürriyet gazetesi yazarı Nuray Babacan, "Partide, grup başkanlığı uygulamasına geçilmesine rağmen, haftada bir yapılan grup yönetim kurulu toplantılarına, o haftanın nöbetçisi olan grup başkanvekili başkanlık etti. Yılmaz, kendisine aktarılan bu bilgiye rağmen, yan tarafa değil, masanın başına geçerek, bundan sonraki toplantıları kendisinin yöneteceğinin mesajını verdi" diye yazdı.

"İlk toplantı, daha çok bir sonraki haftanın çalışmalarının aktarılması ve bütçe takviminin nasıl işleyeceğinin anlatılmasıyla geçti" bilgisini veren Babacan, şöyle devam etti:

YILMAZ GRUBUN ÇALIŞMA SİSTEMİNİ İNCELEYİP, ANLATILANLARI DİNLEMEKLE YETİNDİ'

"Genel Kurul’da bütçe görüşmelerinin tamamlanmasının ardından çalışmalara bir hafta ara verileceği, bu süreçte icra iflas düzenlemesinin tamamlanıp, enerji paketinin yasalaştırılacağı anlatıldı. Yılmaz, grubun çalışma sistemini inceleyip, anlatılanları dinlemekle yetindi.

'KOLTUK DEĞİŞİMİNİN ARDINDAN, TEK GELENEK BU KALDI'

Grup yönetim kurulu üyeleri sırayla, her hafta kendi yöresinin yemeğini ikram ettiği için, bu kez sıra Kahramanmaraş yemeğindeydi. Koltuk değişiminin ardından, tek gelenek bu kaldı."  

AdminAdmin