Sivas
Giriş Tarihi : 11-11-2021 13:37

Dursun: “Her zaman yanınızdayız”

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 27. Bölge Birliği Yönetim Kurulu toplantısı Bölge Birliği Başkanı Mesut Dursun Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. İlçe kooperatif başkanlarının da bulunduğu toplantıda yapılan ve hayata geçirilmesi planlanan projeler masaya yatırıldı.

Dursun: “Her zaman yanınızdayız”

İlçe Birlik Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile istişare eden Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Mesut Dursun, bölge birliği olarak pandemi döneminde de Sivas merkez ve ilçelerdeki esnaf ve sanatkarların her zaman yanında olduklarını, olmaya da devam edeceklerini söyledi.

Bölge Birlik olarak her zaman ortaklarının yanında olduklarını ifade eden Başkan Mesut Dursun, “Ortaklarımıza sağladığı düşük faizli krediler ile hep destek olmaya çalıştık. Hızlı bir şekilde gönül bağı kurduğumuz ortaklarımıza para temin ettik. Bölge Birliğimize şuanda kayıtlı 7 bin 900 ortağımız bulunmakta. 2021 yılı itibariyle plasman miktarımızda 432 milyon 750 bin TL’ye kadar ulaşmış bulunmaktadır. Sivas merkez ve ilçelerimizde bulunan esnaf ve sanatkarlarımızın düşük faizli kredilerden yararlandırılması noktasında merkez birliğimiz ve ilçe kooperatiflerimiz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. İlçe kooperatiflerimizin değerli başkanlarına da çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor Esnaf ve Sanatkarlarımıza şükranlarımızı arz ediyoruz ”şeklinde konuştu.

AdminAdmin