Sivas
Giriş Tarihi : 04-11-2021 11:47

Sivas'ta Esnaf ve Sanatkara Pos Cihazı kolaylığı

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Mesut Dursun, esnaf ve sanatkarlara kredi borçlarını ödeme konusunda bir kolaylık daha sağladı.

Sivas'ta Esnaf ve Sanatkara Pos Cihazı kolaylığı


Göreve geldikten sonra esnaf ve sanatkarlara yönelik yapılan yeniliklere devam eden Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Mesut Dursun nakit sıkıntısı yaşayan esnaf ve sanatkara borcunu ödeme konusunda yardımcı olmak için pos cihazı uygulamasını hayata geçirdi.

Konu ile ilgili bilgi veren Başkan Mesut Dursun, “Esnaf ve sanatkarlarımıza daha iyi ve kaliteli hizmeti en kısa süre içerisinde sunmak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Göreve başladığımız günden bugüne kadar esnaf ve sanatkarımıza nasıl daha iyi hizmet edebiliriz düşüncesi ile hareket ederek hizmetlerimizi artırarak devam ediyoruz. Kredi limitlerimizin yükseltilmesi noktasında yaptığımız girişimler sonrasında 225 bin TL olan kredi limitlerimiz 275 bin TL’ye kadar yükseldi. Ayrıca Paraf Kart’a yapılan yüzde 10’luk kesintiyi de kaldırdık. Kooperatif kredilerinde evrak iş ve işlemlerini azaltarak kredi müracaatında bulunan esnaf ve sanatkarlarımızı bekletmeden en kısa sürede işlemlerini hallederek bankaya gönderiyoruz. Esnaf ve sanatkarlarımızın günü gelen kredi borçlarını ödeme konusunda kolaylık sağlamak için POS cihazı uygulamasını başlatarak kredi kartı ile çekme imkanı da sağladık. Kooperatifimizde önceki yıllarda POS cihazı kullanılıyordu, ancak POS cihazı uygulaması kaldırılmıştı. Borçlarını ödeme konusunda esnaf ve sanatkarlarımıza yardımcı olmak ve nakit sıkıntısı yaşayan esnaflarımıza kolaylık sağlamak için POS cihazı uygulamasını tekrar hayata geçirdik. Yeni uygulama esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

AdminAdmin