Sivas
Giriş Tarihi : 19-10-2021 19:32

Sen de Gülümse Dernegi Engellilere hizmette dur durak bilmiyor

Sen de Gülümse Dernegi Başkanı Pehlül Polat bir açıklama yaparak; Sen de Gülümse Dernegi olarak Engelli kardeşlerimiz için Hollanda Sivaslilar Platformu ve Hollanda IHH ile akülü araçlarımız bu yılda getirmeye ve engelli kardeşlerimize teslim etmeye başladık” dedi.

Sen de Gülümse Dernegi Engellilere hizmette dur durak bilmiyor

Sen de Gülümse Dernegi Başkanı Pehlül Polat bir açıklama yaparak;  Sen de Gülümse Dernegi olarak Engelli kardeşlerimiz için Hollanda Sivaslilar Platformu ve Hollanda IHH ile akülü araçlarımız bu yılda getirmeye ve engelli kardeşlerimize teslim etmeye başladık” dedi.

 

 

Polat açıklamasının devamında; “Hollanda Sivaslılar Platformu Başkanı İbrahım Çıtıl ve Hollanda IHH Başkanı Hüseyın beyin katkıları ve hayir severlerin destekleri ile SENDE GULUMSE DERNEGI aracılığıyla 5 engelli kardeşimizin ihtiyaçları giderildi .Önümüzdeki bir iki ay içerisinde de sadece Sivasa gelecek olan 80 engelli araç için de başkanlarımız çalışma başlattı. Sende Gülümse Dernegi olarak Sivas engelliler için adına sonsuz teşekkürlerimizi bildiririz” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin