Gündem
Giriş Tarihi : 05-10-2021 19:36

Erdoğan, Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni'nde konuştu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, üniversite öğrencilerinin barınma sorununa dikkat çekmek için başlatılan "Barınamayanlar" hareketine tepki gösterirken, "Nedir o Allah aşkına? Parklarda, bankların üzerinde sereserpe yatanlar... Bunlar öğrenci mi? Ne alakası var ya? Bunlar dışarıdan gelip, Gezi'de olduğu gibi buralarda terör estiren teröristler..." ifadesini kullandı.

Erdoğan, Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni'nde konuştu
2021-2022 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, üniversite öğrencilerinin barınma sorunu olmadığını ve yurtların otel standardında olduğunu savundu. 
 
"Biz öğrenciye en büyük saygıyı duyan bir iktidarız" diyen Erdoğan,  "Göreve geldiğimizde verilen burs 45 liracıktı, şimdi 650 liraya çıktık. Nereden, nereye..." ifadelerini yineledi. 
 
Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle:

"Şu ana kadar sadece iki okulumuzda karantina uygulamasına gidildi"

"Eylül ayının başından itibaren okulları açtık. MEB ve Sağlık Bakanlığımız, alınması gereken önlemleri belirledi. 71 bin okulumuzun tamamı açıktır. Şu ana kadar sadece iki okulumuzda karantina uygulamasına gidildi. Vaka durumuna göre bazı sınıflar karantinaya alınabilir ama ilçe il çapında bir kapanma düşünmüyoruz. 
AdminAdmin