Sivas
Giriş Tarihi : 01-10-2021 15:11

Esnaf ve sanatkarlara müjdeli haber!..

Kredi üst limitleri 275 bin TL oldu.

Esnaf ve sanatkarlara müjdeli haber!..

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde kredi üst limitleri yapılan girişimler sonrasında 225 bin TL’den 275 bin TL’ye çıkartıldı.

Konu ile ilgili bilgi veren Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Mesut Dursun 1 Ekim 2021 tarihinden geçerli olmak üzere kredi üst limitlerinin 225 bin TL’den 275 bin TL’ye yükseltildiği müjdesini verdi.

Kooperatif kredilerinde üst limitlerin yükseltilmesi ile birlikte esnaf ve sanatkarların daha fazla kredi kullanabileceklerini ifade eden Başkan Mesut Dursun, “Kredi üst limitlerinin yükseltilmesi noktasında sayın Genel Başkanımız Abdulkadir Akgül ile yaptığımız görüşmeler sonrasında 1 Ekim 2021 tarihinden itibaren daha önce 225 bin TL kredi kullanan esnaf ve sanatkarlarımız yeni yapılan düzenleme sonrasında 275 bin TL’ye kadar kredi kullanabilecekler. TESKOMB Genel Başkanımız Sayın Abdulkadir Akgül ve yönetim kuruluna esnaf ve sanatkarlarımız adına şükranlarımı arz ediyorum. Yapılan düzenlemenin ise esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

AdminAdmin