Sivas
Giriş Tarihi : 29-09-2021 15:33

Sivas’ın Gül’ü Sivaslıları unutmadı

Sivas’ta görev yaptığı süre boyunca adından sıkça söz ettiren ve her zaman Sivaslıların takdirini toplayan Gaziantep Valisi Davut Gül, Engelliler Derneği aracılığı ile ihtiyaçlı ailelerin çocuk bezi talebini karşıladı. Mevcut görevinde de yaptığı hizmetlerle göz dolduran Vali Gül, Sivaslıları unutmadı

Sivas’ın Gül’ü Sivaslıları unutmadı

 

 

Sivas’ta görev yaptığı sürece bir çok projeyi hayata geçiren Sivas eski Valisi Davut Gül, ihtiyaçlı aileleri unutmadı. Sivas’ta görev yaptığı sürece halkın gönlüne taht kuran Gül’ün gönderdiği çocuk bezleri ihtiyaçlı ailelere dağıtılmaya başlandı.

Sivas’tan Gaziantep’e Vali olarak giden Davut Gül’e göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bedensel Zihinsel Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Halil Geçkil, Sivas eski Valisi Davut Gül ve hayırseverlerin yardımı ile Sivas’a gelen çocuk bezlerinin ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmaya başladığını söyledi. İhtiyaç sahibi ailelerin sayısının her geçen gün arttığını aktaran Dernek Başkanı Halil Geçkil, “  Derneğimiz kurulduğu günden itibaren bez dağıtımına devam ediyoruz. Geçtiğimiz ay elimizde bez olmadığı için dağıtım yapamadık. Elimizdeki bez yetersiz kaldığından dolayı ihtiyaç sahibi ailelerin çoğalması ve taleplerin çok olmasından dolayı elimizdeki bezler yetmedi.

Konuyu Sivas eski Valisi Davut Gül’e ilettik. Gaziantep Valisi Davut Gül ve hayırseverler aracılığıyla Antep’ten gönderilen bezlerimiz elimize ulaştı. Bu konuda desteğini eksik etmeyen ve bezlerin yarısını karşılayan Vali Davut Gül’e, Sivaslı hemşerilerim adına ve ihtiyaç sahipleri aileler adına teşekkür ediyorum. 6 yıl boyunca ihtiyaç sahibi ve engelli kardeşlerimize dağıttığımız bez sayısı 1 Milyon 623 bin adettir ve hala dağıtımına devam ediyoruz. Buradan bizlere yardımcı olan hemşerilerimize ve tüm bağışçılarımıza dernek adına teşekkür ediyorum” ifadelerini  kullandı. Son olarak Geçkil, sadece Sivas içinde değil, başka şehirlerdeki ihtiyaç sahibi ailelere de yardım ettiklerini söyleyerek ihtiyacı olan herkese kapılarının açık olduğunu aktardı.

Kaynak: Sivas Memleket Gazetesi

AdminAdmin