Gündem
Giriş Tarihi : 13-09-2021 11:08

Aşı karşıtı şahsın yaptığı hemşireyi şoka soktu: Sülük yapıştırdı

6 Eylül'den itibaren aşı olmayanlara PCR testi zorunluluğu getirildi. Konser, tiyatro ve sinema gibi faaliyetler için PCR testi uygulaması devreye alındı. PCR testi vermemek için aşı yaptıran bir şahsın yaptığı hemşireyi şoke etti. Aşı yaptıran şahıs hastane bahçesinde koluna sülük yapıştırdı.

Aşı karşıtı şahsın yaptığı hemşireyi şoka soktu: Sülük yapıştırdı

6 Eylül'de yüz yüze eğitimin başlamasıyla öğrencilerle irtibatlı ama aşı olmayan öğretmen ve görevlilerin haftada en az 2 kez PCR testi yaptırmasını istendi. Aşı olmayan üniversite öğrencileri ve üniversite çalışanları düzenli PCR testi yaptıracak. Konser, tiyatro ve sinema gibi insanların toplu olarak bulunduğu faaliyetler için de zorunlu PCR testi uygulamaları devreye girdi. Uçak ve şehirler arası otobüs yolculuğu için zorunlu PCR testi uygulaması başladı.

PCR testi vermemek için aşı olan bir şahsın yaptıklarını aşıyı yapan hemşire Twitter hesabından paylaştı. Aşı olan şahıs hastanenin bahçesinde yanında getirdiği sülüğü aşı yaptırdığı yere yapıştırdı.

Hemşire o anları şöyle anlattı:

Şu an hayatımın şokunu yaşıyorum. PCR testi vermemek için aşı yaptırmaya gelen vatandaşın aşısını yaptık. Çıktı bahçede koluna sülük yapıştırdı. Aşıyı emmesi için pes yaaa pes doğrusu.

Yaaa vallahi artık isteyen yaptırsın, istemeyen sonucuna katlansın yazık günah bunca emeğe, bunca paraya. Pazar günü herkes evinde ailesi ile vakit geçiriyor bizler vatandaş aşı olsun diye görevimizin başındayız.

 

Bill Gates Türk insanın aklı ile baş edemez. Kendine gelsin.

İşte o tweetler:

AdminAdmin