Sivas
Giriş Tarihi : 09-09-2021 13:11

Sivas ME Müdürü Aslan, Yerel ve Ulusal Basın Kuruluşlarının Temsilcileri ile tanışma programında bir araya geldi

Sivas Milli Eğitim Müdürü (ME) Ergüven Aslan, yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile tanışma programında bir araya geldi.

Sivas ME Müdürü Aslan, Yerel ve Ulusal Basın Kuruluşlarının Temsilcileri ile tanışma programında bir araya geldi

 

Sivas Öğretmenevinde düzenlenen programa Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Müdür Yardımcısı Dursun Yıldırım ile Müdürlük Basın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli de katıldı.

Bir süre basın mensupları ile sohbet eden Aslan, ilde eğitim-öğretimin sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi için gereken tüm tedbirlerin alındığını tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için gereken çalışmaların yapıldığını belirtti.

Bu süreçte toplumun tüm kesimlerine büyük sorumluluklar düştüğüne vurgu yapan Aslan, "Bizler okullarımızın sağlıklı ve güvenli bir şekilde eğitim-öğretime devam edebilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerin de desteği ile öğretmenlerimiz, okul idarecilerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve tüm paydaşlarımızla bu süreci en iyi şekilde yürütmenin gayreti içerisinde olacağız. Katılımlarınız ve katkılarınız için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.



AdminAdmin