Sivas
Giriş Tarihi : 29-08-2021 21:11

Bulut: “30 Ağustos’ta vatan ve bayrak sevgisi, yabancı emelleri, yabancı muhipliğini, işbirlikçiliği bozguna uğratmıştır”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas İl Başkanı Uğur Bulut 30 Ağustos Zafer Bayramı dolaysıyla bir açıklama yaparak; “30 Ağustos’ta; iman küfrü, milliyetçilik istilayı, cesaret korkaklığı, sadakat sahtekârlığı, bağımsızlık esareti yerle bir etmiştir. 30 Ağustos’ta vatan ve bayrak sevgisi, yabancı emelleri, yabancı muhipliğini, işbirlikçiliği bozguna uğratmıştır” dedi.

Bulut: “30 Ağustos’ta vatan ve bayrak sevgisi, yabancı emelleri, yabancı muhipliğini, işbirlikçiliği bozguna uğratmıştır”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas İl Başkanı Uğur Bulut 30 Ağustos Zafer Bayramı dolaysıyla bir açıklama yaparak; “30 Ağustos’ta;  iman küfrü, milliyetçilik istilayı, cesaret korkaklığı, sadakat sahtekârlığı, bağımsızlık esareti yerle bir etmiştir. 30 Ağustos’ta vatan ve bayrak sevgisi, yabancı emelleri, yabancı muhipliğini, işbirlikçiliği bozguna uğratmıştır” dedi.

Bulut açıklamasının devamında, “Bu zafer ki, Türkiye’nin çatısını örmüş, katiyen eskimeyecek Türkiye Cumhuriyeti’nin şeref ve namusla perçinlenmiş kapılarını aralamıştır.

Başkomutanlık Meydan Zaferi’nin 99. yıldönümünü kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün milli mücadele kahramanlarını, milletimizin selameti için canlarından seve seve vazgeçen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin