Gündem
Giriş Tarihi : 29-08-2021 20:31

Umut Partisi Genel Başkanı Bozkurt'tan

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıldönümünde Umut Partisi Genel Başkanı Abdulkadir Bozkurt ve yanındaki heyet Anıtkabire ziyarette bulunarak bir kutlama mesajı yayınladı.

Umut Partisi Genel Başkanı Bozkurt'tan

Başkan Bozkurt mesajında;"

Türk Milleti’nin varoluş iradesini kıracak hiçbir gücün olmadığının tüm dünyaya gösterildiği 30 Ağustos Zaferinin 99. yıldönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.

Milli Kurtuluş Savaşı sıradan bir savaş değildir. Egemen güçlere karşı yapılan tarihi bir mücadeledir.Yaşlısı,genci, kadını ve erkeği demeden vatanın bütünlüğü için topyekün yazılan bir destandır.

Milli Kurtuluş Savaşımız Sevr'i yırtıp bağımsız Türkiye'yi kurma savaşı ve aynı zamanda bütün mazlum milletlere örnek olan bir savaştır. Binlerce şehidimizin kanı vardır bu topraklarda, kanla ve irfanla kurulan bir Cumhuriyetin çocuklarıyız hepimiz, her vakit bunun bilincinde hareket etmeliyiz.

Bu vesileyle bizlere özgür ve mutlu Türkiye’yi emanet eden, Türkiye Cumhuriyeti’nin mimarı ve kurucusu, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere şanlı tarihimizin bütün kahramanlarını saygı, minnet ve şükranla anıyor, halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum." dedi.

AdminAdmin