Sivas
Giriş Tarihi : 07-08-2021 17:08

Nevzat Yanmaz: Hilmi Bilgin beni kandırdı ve aldattı

Nevzat Yanmaz Ağır konuştu "Hilmi Bilgin beni aldattı, kandırdı"

 Nevzat Yanmaz: Hilmi Bilgin beni kandırdı ve aldattı

Vizyon58 Tv de Araştırmacı Yazar Metin Kabakcı'nın hazırlayıp sunduğu Neler Oluyor programına konuk olan 20. Dönem Sivas Milletvekili Nevzat Yanmaz'dan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'e zehir zemberek sözler söyledi. 

Nevzat Yanmaz, belediye seçimleri öncesinde kedisine belediye meclisinde  birinci sırayı vereceğini kendisinin birinci sıra değil kontenjan olarak girebileceğini ifade ettiğini söyledi. Neler Oluyor programında Nevzat Yanmaz  , ben milletvekiliği yaptım, genel başkan yardımcılığı yaptım. Belediyede görev almak istemesinin asıl gayesinin halka hizmet etmek olduğunu ifade etti. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin beni aldattı beni kandırdı. Ben seçimlerde beşbin esnaf gezdim Hilmi Bilgin'nin kazanmasında benim payım büyük dedi.

Ayrıca Nevzat Yanmaz şunları söyledi: Hilmi Bilgin'nin belediye başkanı olması ve Ahmet Kuzu'nun müdür olması Süleyman Soylu'nun talimatı ile olmuştur dedi. Sıvas'ın kaderi üç beş kişinin ağzında olduğunu. Sıvas'ı dar oligarşik bir yapının olduğunu ifade etti. 20. Dönem Sivas Milletvekili Nevzat Yanmaz, pazartesi yada salı günü basın toplantısı yapacağını tüm ulusal basında ve yerel basında konu olacak bomba açıklamalar yapacağını ifade etti.

Nevzat Yanmaz'ın basın açıklamasının Turkiye'de gündem olacağı Ak Partiden istifa edeceği söyleniyor. Nevzat Yanmaz, ben ülkücü gelenekten gelen bir insanım bunlarla doku uşmazlığım var dedi.

 

Kaynak: www.okuntugazetesi.com

AdminAdmin