Sivas
Giriş Tarihi : 04-08-2021 02:25

Bulut: “Uyarıyoruz bu tür işlerin vebali size yeter de artarda”

Büyük Birlik Partisi Sivas İl Başkanı Uğur Bulut sosyal medya hesabları üzerinden bir paylaşımda bulunarak;

Bulut: “Uyarıyoruz bu tür işlerin vebali size yeter de artarda”

Büyük Birlik Partisi Sivas İl Başkanı Uğur Bulut sosyal medya hesabları üzerinden bir paylaşımda bulunarak; “Türasaş (Tudemsaş) Taşeron marifeti ile işçi alımını kendi yetkisinde gören Akparti İl başkanı ile ilgili haberleri duyduğumuz şu günlerde Akparti vekili Semiha Ekinci Hanımefendi nin Kangal da bulunan Torku ya ait termik santrali personel alımı için liste vermeye gitmesi ehil olmayan liyakatsiz yandaş personel dayatmasından öte bir şey değildir” dedi.

Başkan Bulut paylaşımının devamında “Bırakın da sizin döneminizde sürekli küçülen ve bugünde birşeyler yapılmalı bu işletme Adapazarı ve Eskişehir'deki Vagon fabrikalarından daha büyük işler yapmalı derdinde olan yönetim kurulu işini yapsın. Aksi halde acemi eğitimine gelmiş. Bir kaynakçı nın fazladan harcayacağı bir elektrotun vebali bile sizden sorulur.

Bakın geçtiğimiz günlerde Termik Santrali de bir işçi kardeşimiz iş kazası sonucu ciddi bir şekilde yaralandı ve hastanede tedavi görüyor siz istiyorsunuz diye tesisi tanımayan iş güvenliğini bilmeyen kişileri Firmalar almak zorunda değil. Uyarıyoruz bu tür işlerin vebali size yeter de artarda.

Ahlaki olan kurumları kendi insiyatifine bırakmaktır.

Unutmadan söyleyelim keşke termik Santralini özellestirmeseydinizde bugün devlet eli ile dördüncü ünite yi inşaa edilseydi de daha çok personel alımı ile bi nebze istihdam rahatlasaydı.

Türasaş yani Atölye Eskişehir deki Fabrika ile eş değer olsaydı da bugün bu güzelim memlekette iş aş sorun olmaktan çıksaydı.

Kendimize gelelim güzelim Marka Kurumlarımızı Büyük Koltuklarda oturup küçük işler yaparak dahada küçültmeyelim” ifadelerine yer verdi.

İŞTE BAŞKAN BULUT'UN O PAYLAŞIMI:


AdminAdmin