Sivas
Giriş Tarihi : 29-07-2021 15:08

İnce: ”Bir çok alanda hükümet tekrara düştü”

Deva Partisi İl Başkanı Serdar İnce, Ülkenin her geçen gün daha kötüye gittiğini vatandaşların ekonomik anlamda adeta çöküntüye uğradığını, ülkenin geleceği olan gençlerin ise yüzde 50’sinin gelecek kaygısı duyduğunu söyledi.

İnce: ”Bir çok alanda hükümet tekrara düştü”

Yapılan anketlerde gençlerin çoğunluğunun mutsuz olduğunun ortaya çıktığını aktaran İnce, “Her 100 gencin yüzde 56’sının umudu olmayan Türkiye’de ne konuşulabilir ki? Gençleri ve ülkenin değerlerini kaybettiysek bütün koltuklar birilerinin olsa ne yazar. Bizlerde yaşanan olumsuzlukları gördüğümüz için ülkeye ve milletimize hizmet etmek için yola çıktık. Takdir Allah’tan inşallah güzel şeyler olacak” dedi.

Sivas’ta teşkilatlanma çalışmalarının tamamlandığını ve vatandaşlarla sık sık bir araya geldiklerini belirten Başkan İnce, “Sivaslı hemşerilerimizle, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla ve Siyasi Partilerin yöneticileri ile zaman zaman bir araya geliyoruz. Esnaflarımızı sık sık ziyaret ediyoruz. İnsanların sorunlarını dinleyerek dile getiriyoruz. Sivas’ın gerçekten halen çözülememiş kendisine haz sorunları var. Sivas’ın en büyük sorunu siyasetçinin Sivas halkını vaatlerle kandırması. Siyasiler Sivaslılara vaatler veriyor halk verilen umutla 3 yıl geçiriyor. Bu tarz yaklaşımları hiç benimsemiyorum. Bu yöntemi değiştirilmeli. Vaatlerin yanı sıra artık devletin güvenilirliği sorgulanıyor. TÜİK’in açıklamış olduğu ekonomik verilere güvenemiyoruz. Öte yandan insanlar halen Sivas’tan göç ediyor. Bu durumun önüne bir türlü geçilemiyor. Çünkü Sivas’ta yeterinde yeni istihdam alanları oluşturulamıyor. Yani Sivas’ın sorunları her geçen gün büyüyor. Artık bu sorunların çözülmesi için iktidarın ciddi adımlar atması gerekli. Şuan hükümetin karnesine bakacak olursak 17 yılın sonunda tarım, sanayi, eğitim ve yatırım konusunda sınıfta kaldığını görüyoruz. Tabiki iyi şeylerde yapılıyor ancak aksayan noktaları da dile getireceğiz ki sorunlar çözülsün. Bir çok alanda hükümet tekrara düştü. Dış Dünyadaki gelişen çağa yeterince ayak uydurulamıyor. Ülkenin ekonomik verileri de hiç iç açıcı değil. Şuan pandemi aslında son 5 yılda iyi çalışmamanın vermiş olduğu bir ekonomik sıkıntıyı kapattı. Deva Partisi olarak bilgi birikimimizi ve enerjimizi kullanarak Türkiye’ye hoş seda bırakmak istiyoruz. İyi şeyler yapmak istiyoruz. İnsanların bize hoş görü ile yaklaşması lazım. Hepimiz bu ülkenin insanlarıyız. Gereksiz yakıştırmalar yapmamak lazım. İnsanların bilgi birikimine bakarak işi ehline teslim etmek lazım. Bu konuda kendimizi hazır hissediyoruz ve mücadele ediyoruz. Halkımızdan destek bekliyoruz. Allah bu memlekete gerçekten iyi işler yapabilecek iyi insanlar nasip etsin. ” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin