Sivas
Giriş Tarihi : 18-07-2021 23:42

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken'in Bayram Mesajı

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken'in Bayram Mesajı

Başkan Eken, paylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramına umutlu bir şekilde ulaşıldığını ifade ederek, “Ülkemiz ve dünya zor günlerden geçiriyor, Kovid-19 salgını ekonomimizi olumsuz etkilediği bu süreci inşallah geride bırakacağız. Bu zor zamanları da birlik ve beraberlik içerisinde geride bırakacağımıza inanıyoruz.

Yasakların kaldırıldığı bu günlerde aşı olma konusunda duyarlılık gösterelim ve rehavete kapılmadan tüm tedbirlerimizi sürdürelim. Tedbir, sosyal mesafe ve maske hayatımızda bir süre daha etkin şekilde olmalıdır. Aksi halde yeni bir kapanma süreciyle karşı karşıya kalabileceğimizi unutmayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle, Sivas iş dünyası ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum" dedi.

AdminAdmin