Sivas
Giriş Tarihi : 15-07-2021 14:22

DEVA Partisi İl Başkanı Serdar İnce’ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

DEVA Partisi İl Başkanı Serdar İnce, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolaysıyla bir mesaj yayınladı. İnce; 15 Temmuz darbe girişiminin ardından 5 yıl geçtiğini, FETÖ ele başı Fethullah Gülen’in ABD’den Türkiye getirilmesi gerektiğini söyledi.

DEVA Partisi İl Başkanı Serdar İnce’ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Fetullah Gülen'in derhal Türkiye'ye iade edilmesi gerektiğinin altını çizen İnce, “2016 yılında yapılan hain darbe girişiminde bir ve beraber olduk. Bu hain girişimde bir çok kardeşimiz şehit oldu. Bir çok vatandaşımız ise gazi oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

Darbe girişiminde parmağı olan her kesin adalet önünde acilen hesap vermesi gerektiğinin altını çizen İnce, “Yüce Milletimiz, 15 Temmuz'da gösterdiği cesaret, inanç, birlik ve beraberliği ile tüm dünyaya örnek oldu. Söz konusu vatan olduğunda Türk Milletinin canını feda etmeye her daim hazır olduğunu bir kez daha tüm dünyaya gösterdik. 15 Temmuz’da gerçekleştirilen hain darbe girişiminde yüzlerce vatandaşımız şehit oldu. Binlerce vatandaşımız ise yaralanarak gazi oldu. Demokrasiye ve millete kast eden hain terör örgütünü lanetliyoruz. Terör örgütünün başı olan ve darbe girişimin planlayan Fethullah Gülen’nin acilen Türkiye’ye getirilerek adalet önünde hesap verilmesi sağlanmalı. Aynı zamanda bu oluşumun içirişinde yer alan kişi veya kişiler hakkında yürütülen soruşturmalar derinleştirilerek hızlandırılmalı. Bir daha bu tür darbe girişimlerinin olmaması için devletin her kademelerinden daha dikkatli olunmalı ve bu tür girişimlere fırsat verilmemeli” ifadelerini kullandı.

Sözlerini “Allah bu aziz millete bir kez daha 15 Temmuz yaşatmasın inşallah” diyerek tamamladı.

AdminAdmin