Gündem
Giriş Tarihi : 07-05-2021 18:21

Mehmet Ağar'ın oğlu AKP'li vekil Tolga Ağar'dan, Sedat Peker'e yanıt

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, dün yayımladığı videoda AKP Elazığ Milletvekili Tolga Ağar ve babası Mehmet Ağar hakkında ciddi suçlamalarda bulunmuştu. AKP'li Tolga Ağar'dan Sedat Peker'e yanıt geldi.

Mehmet Ağar'ın oğlu AKP'li vekil Tolga Ağar'dan, Sedat Peker'e yanıt

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, dün yayımladığı videoda AKP Elazığ Milletvekili Tolga Ağar ve babası Mehmet Ağar hakkında ciddi suçlamalarda bulunmuştu. Tolga Ağar, bugün sessizliğini bozdu. Kişisel Twitter hesabından açıklama yapan Ağar, "Milli Savunma Komisyonu Üyesi" imzasıyla Sedat Peker'in iddialarını reddettiğini söyledi.

Yeldana Kahraman adlı Kırgızistanlı gazetecinin tecavüze uğraması ve öldürülmesiyle ilgili hakkında iddia ortaya atılan AKP'li Tolga Ağar, "Konu adli makamlarca soruşturulmuş ve hukuki süreç tamamlanmıştır. Konunun şahsımla uzaktan yakından ilgisi bulunmamaktadır" ifadelerini kullandı.

Peker'in açıklamalarına ilişkin "iftiraları şiddetle reddediyorum" diyen Ağar, "Şaibe yaparak, ima yoluyla beni suçlamaya çalıştığı adı geçen gazeteciyi tanımam. Konu adli makamlarca soruşturulmuş ve hukuki süreç tamamlanmıştır. Konunun şahsımla uzaktan yakından ilgisi bulunmamaktadır" dedi.

Ağar, "Buradaki kurnazlık, siyasi husumet içerisinde olunan çevrelerin iftirasına destek vereceği ümididir. Daha düne kadar kendisine hakaret ederek itibarsız şahıs muamelesi yapanların, amaç siyasette malzeme olarak kullanma olunca, konu ile ilgili hiçbir araştırma, soruşturma lüzumu görmeksizin, hevesle üzerine atlamalarını derin bir üzüntü ile karşılıyorum" ifadesini kullandı.

Sedat Peker hakkında yaptığı açıklama şöyle:

PEKER NE DEMİŞTİ?

Sedat Peker, dün yaptığı açıklamada, "Tolga Ağar'ın bir kız arkadaşı var Kırgız ya da Kazak uyruklu. Kızcağız jandarmaya gidiyor, Tolga Ağar bana tecavüz etti diye. Kız şikayet ediyor. Daha sonra kızı helikopterle aldırıyorlar. Kız ertesi gün ölü bulunuyor. Orada bir garipcağız öldü, herkes biliyor kimse sesini açmıyor" demişti.

Jandarma olay sonrası bir açıklama yapmış, iddiaları reddetmiş, Peker de jandarmaya yanıt vermişti.

AdminAdmin