Sivas
Giriş Tarihi : 05-05-2021 18:16

Vali Ayhan çocukların mutluluklarına ortak oldu

Sivas Valiliği himayelerinde hayırsever vatandaşların katkılarıyla, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi mutlu olmalarını sağlamak amacıyla merkez ve ilçelerdeki dar gelirli 5 bin aile ile öksüz ve yetim çocuklara bayramlıklar alındı.

Vali Ayhan çocukların mutluluklarına ortak oldu

Sivas Valiliğinin geçen sene başlattığı “Mutluluk Sizden Bayramlıklar Bizden” projesi bu sene de devam etti. Proje kapsamında hayırsever vatandaşlar tarafından sağlanan desteklerle, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen 5 bin dar gelirli ailenin çocukları ile öksüz ve yetim çocukların yüzleri güldürüldü.

Salgın döneminde sahada aktif görev alan ve vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılayan Vefa Sosyal Destek Grupları, ailelerin çocuklarını evlerinden alarak hediyelerini almak üzere mağazalara götürdü, ardından yeniden evlerine bıraktı.

-Vali Ayhan Çocukların Mutluluklarına Ortak Oldu

Sivas Valisi Salih Ayhan’da “Mutluluk Sizden Bayramlıklar Bizden” projesi kapsamında çocukların heyecanına ortak olmak için elbiselerin dağıtımının yapıldığı mağazaya uğradı.

Çocuklarıyla yakından ilgilenen Vali Salih Ayhan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çocukların hayallerini gerçeğe dönüştüren ve kalbe dokunan hayırsever iş insanlarına teşekkür etti.

Sosyal projelerin devam ettiğini ve kurumların destekleriyle yardım faaliyetlerinin devam ettiğini aktaran Vali Salih Ayhan, “Sivas’ta çocuklarımıza yönelik yaptığımız anlamlı projeler var. Çocuklar gülerse dünya güler. Çocuklarımızın mutluluğu da ailenin mutluluğu demektir.” dedi.

- 5 Bin Ailenin Çocuğuna Bayram Hediyesi Verildi

Proje ile il merkezinde 2 bin, ilçelerde ise 3 bin olmak üzere toplamda 5 bin ihtiyaç sahibi ailenin çocuklarına kıyafetlerinin giydirilmesinin sağlandığını söyleyen Vali Salih Ayhan, “Salgın döneminde elini taşın altına koyarak destekte bulunan hayırsever vatandaşlarımız gönülleri fethederek, hayır duası alıyor. Güzel bir duyguyu hep beraber yaşıyoruz, bizler inşaat, altyapı ve diğer alanda çok hizmetler yapıyoruz. Ancak en güzel hizmet insana yapılan hizmettir, gönüllere dokunmaktır. Bu yaptığımız anlamlı sosyal yardımlarda herkese örnek oluyor.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 
AdminAdmin