Sivas
Giriş Tarihi : 10-04-2021 02:37

Soybayraktar: “Sivas 'ta Yöneticilerin Kulağına Kar suyu kaçıralım“

Metin Kabakçı’nın hazırlayıp sunduğu ve Vizyon58 Tv de CANLI olarak yayınlanan “Neler oluyor” programında Ziya Soybayraktar “Sivas olarak Spor federasyonlarında etkin görevlere federasyon başkanı ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptırmak üzere planlı bir stratejik çalışmaya girilmesi halinde hem federasyonların faaliyetlerinin Sivas ta yapılmasını, hem daha etkin sporcular yetişmesini, hem de federasyon bütçelerinden şehre katkı sunmayı sağlamış, işin daha planlama aşamasında şehrimize aktivasyon kazandırmış oluruz” dedi.

Soybayraktar:  “Sivas 'ta Yöneticilerin Kulağına Kar suyu kaçıralım“

Metin Kabakçı’nın hazırlayıp sunduğu ve Vizyon58 Tv de CANLI olarak yayınlanan “Neler oluyor” programında Ziya Soybayraktar  “Sivas olarak Spor federasyonlarında etkin görevlere federasyon başkanı ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptırmak üzere planlı bir stratejik çalışmaya girilmesi halinde hem federasyonların faaliyetlerinin Sivas ta yapılmasını, hem daha etkin sporcular yetişmesini, hem de federasyon bütçelerinden şehre katkı sunmayı sağlamış, işin daha planlama aşamasında şehrimize aktivasyon kazandırmış oluruz” dedi.

Soybayraktar ayrıca; “Yöneticiler bu konuyu yerel hedef olarak kullanması için çağrı yapmalı. Siyasetçiler bunu amaç edinmeli.

 

Madem fabrika açamıyorlar, bari şehrin gençliğinin sosyalleşmesi ve medeni cesareti yüksek, özgüvenli bir hale getirmek amacıyla bu işe sahiplenmek gerektiğini gündeme getirip, kar suyu kaçıralım yöneticilerin kulağına. Bu durum eğitimde başarıyıda getirecektir.

 

Gençlik ve Spor Bakalığı Spor federesyonların da etkin olmalıyız. Bunu planlı olarak hedef haline getirmeliyiz"dedi.

AdminAdmin